DVD/Divx predvayalnik Xoro-ne zazna DVD/CD

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Odvisno kater Xoro?

Mam HSD2000, pa sem tudi s tem imel probleme. Bil je kriv napajalnik. Vratca so se odpirala pocaaaaasi, CD je kakor kdaj prebralo.. Ker je bila zadeva se v garanciji, so mi b.p. zrihtal.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Odvisno kater Xoro?

Mam HSD2000, pa sem tudi s tem imel probleme. Bil je kriv napajalnik. Vratca so se odpirala pocaaaaasi, CD je kakor kdaj prebralo.. Ker je bila zadeva se v garanciji, so mi b.p. zrihtal.
Model je HSD 8410. Z vratci ni problema..se odpirajo normalno. Bere mi tudi USB ključek, pomnilniško kartico. Edino DVD/CD mi ne bere, pa naj bo original ali posnet.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Mogoče je leča zaprašena. poskusi očistiti s čistilnim cd-jem. Če ni več v garanciji, odklopi, odpri ohišje in previdno očisti lečo. Lahko uporabiš palčko za ušesa ali mehko krpico in alkohol, na koncu obrišeš s suho. Bodi nežen in ne uporabi kakšnih topil ala bencin, aceton, nitro... ker bo šla leča v PM.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Mogoče je leča zaprašena. poskusi očistiti s čistilnim cd-jem. Če ni več v garanciji, odklopi, odpri ohišje in previdno očisti lečo. Lahko uporabiš palčko za ušesa ali mehko krpico in alkohol, na koncu obrišeš s suho. Bodi nežen in ne uporabi kakšnih topil ala bencin, aceton, nitro... ker bo šla leča v PM.
Sem poskusil s čistilnim CD-jem..pa ga tudi ne zazna
bonk.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pri mojem Xoru pa dela samo vga izhod ostali audio in video izhodi mrtvi ( za optiko pa nisem ziher)
Kaj bi bilo ?

Cessna

Zelenc'
19. sep 2007
17
0
1
Ma... bolj kot ne jajc so teli 8410. Meni se je po nekaj mesecih zmerne uporabe zgodilo enako, ko sem ga v garanciji nesel na servis, ga niso niti pogledali, pa so že vedeli kaj je. Bralni mehanizem. Zamenjali, sedaj dela. Na moja vprašanja pripomnili nekaj v smislu "malo denarja, malo muzike".

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Cessna pravi:
Ma... bolj kot ne jajc so teli 8410. Meni se je po nekaj mesecih zmerne uporabe zgodilo enako, ko sem ga v garanciji nesel na servis, ga niso niti pogledali, pa so že vedeli kaj je. Bralni mehanizem. Zamenjali, sedaj dela. Na moja vprašanja pripomnili nekaj v smislu "malo denarja, malo muzike".
Si ugotovil če gre gledati od tam ko si nehal? (ko ugasneš DVD). Daj probaj prosim.