Raje pokliči operaterja in naj ti zagotovi primeren signal. Minimalna jakost signala, ki ti ga mora operater zagotoviti je vsaj 60dB. Ti pa kot praviš, da imaš analogne signale snežene, nimaš niti 50dB. Ali mu plačuješ tudi samo polovično ceno?Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Ja, jutri grem po nakupih. Vtičnice ven in direkt priklopi. Sem poskusil ''po kavbojsko'' zvezati, je več kanalov, pa rahlo sneženje analogne. POP je našlo, samo še kar kvadrati po ekranu..
Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Raje pokliči operaterja in naj ti zagotovi primeren signal. Minimalna jakost signala, ki ti ga mora operater zagotoviti je vsaj 60dB. Ti pa kot praviš, da imaš analogne signale snežene, nimaš niti 50dB. Ali mu plačuješ tudi samo polovično ceno?Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Ja, jutri grem po nakupih. Vtičnice ven in direkt priklopi. Sem poskusil ''po kavbojsko'' zvezati, je več kanalov, pa rahlo sneženje analogne. POP je našlo, samo še kar kvadrati po ekranu..
Priporočam DVB-C, DVB-S ali IPTVCitat:
Uporabnik JoshWink pravi:
A mi lahko nekdo razloži kaj pri pesdi narediti:
DVB-t sprejemnik imam priklopljen preko HDMI kabla na LCD in zmeraj ko se mim bloka pelje kdo z kakšno čebelico(mopedi,..) me jebe slika! Zadnjič celo nekdo 150m stran vkurbla motorko pa total zjebe sliko!
Znorel bom! Kaj mi priporočate?
imam pa tegale: