Dva pogumna slovenca :)

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
http://24ur.com/novice/crna-kronika/neznana-moska-pretepla-direktorja-gpg-ja.html#comment

aplauz.gif

si je že zaslužil pa še veliko je takih

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Jaz pa mislim da je Dolamič popolnoma nedolžen, če bi bil kaj kriv, bi ga naša pravna država zagotovo že zdavnaj kaznovala, kot vse druge lopove
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Jaz pa mislim da je Dolamič popolnoma nedolžen, če bi bil kaj kriv, bi ga naša pravna država zagotovo že zdavnaj kaznovala, kot vse druge lopove
evil.gif
saj vemo kaksno je tvoje pisanje na forumu in ga vsaj nekateri pocasi razumemo. Ce bi ukradla kuro potem sta lopova. Ker je nekaj gradbenih baronov dolzno nekaj mrd so najuspesnejsi menedzerji.
K temi; naj placajo dolgove kot vejo in znajo. Izbirajo lahko med denarjem, premozenjem ki ga imajo, zaporom in delom v njem do poplacila, ali pa s takimi dogodki. Skode ki so jo naredili ljudem, podjetjem in drzavi ne bodo nikdar poplacali, povrnili....taka je ta nasa pravna drzava. Poplacali jo bomo kurji tatovi (ker smo v trgovini ukradli jajca za zajtrk otrokom)z visjimi kaznimi v prometu, nizjimi pokojninami, vracanjem socialnih pomoci(ki jih dobivamo zaradi takih menedzerjev) itd.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
evil.gif

Kako pa, da bi mu plačala izredne počitnice na Zakintosu :D