Duplek

guardy

Guru
3. avg 2007
8.523
1.107
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Šentjošt se ne sliši preveč zahojeno.

Recimo v Trebnjem je pogovorno sinonim za zahojeno vas recimo Šahovec, pa Jordankal.

Še nikol tega slišal. Pa da te nebi, moja stara mama je iz Šahovca
grin1.gif

Sem pa že slišal to za Čušperk
grin1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.523
1.107
113
Obišči stran
V bloku na tretji sliki živi kolega. Da so imeli poplave lani in so imeli namesto igrišča bazen verjetno ne piše nikjer
grin1.gif

Sem bil pa tudi sam presenečen nad "razvitostjo" dupleka. Ker dokler nisem šel na obisk sem bil prepričan v neko "zahojeno selo"
evil.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ha, ha... Radio Šahovc sporoča... Maš pa tam bliz tud Korita... Sinonim za zahojenost pa je Ambrus...
V Trebnjem imaš pa tudi Paradiž (vice, purgatorij) in Pekel skupaj...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@patriot

Tisti bloki na prvi sliki ( zeleni ) so napol prazni, oziroma skoraj čisto prazni, tenis plac že tam od pamtiveka, gradilo pa se je na veliko, ko je bil kangla župan MB v dupleku pa župan njegov žlahtnik, bajte ki so pa na slikah pa so povečini od te " gospode " oziroma njihove žlahte.
Enkrat se zapelji po dupleku oziroma dupleškem vrhu in poglej priimke na nabiralnikih pri teh lepih bajtah, boš kaj hitro ugotovil, da so ti po večini vsi znani
evil.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.523
1.107
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ha, ha... Radio Šahovc sporoča... Maš pa tam bliz tud Korita... Sinonim za zahojenost pa je Ambrus...
V Trebnjem imaš pa tudi Paradiž (vice, purgatorij) in Pekel skupaj...

Ej, iz Korit je pa tast doma
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.630
1.147
113
Titograd
V okolici MB pravzaprav ni zahojenih sel, taka pošteno zahojena najdeš še ponekod v slovenskih goricah in halozah.... pa tudi tam se lahko marsikje s svojimi blokovskimi 50 kvadrati samo skrijem v prvo mišjo luknjo in milo razjočem
smile-1.gif