Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
zakaj proizvajalci dajejo na trg novejše modele, in jim odvzemajo funkcije, ki so v preteklosti zelo dobro delovale in imele smisel.
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Ne moreš se hkrati pogovarjati po obeh, to je res. Dobiš pa vmes signal za čakajoči klic. Lahko preklapljaš med obema, daš enega na čakanje, se zmeniš z drugim itd. Lahko imaš konferenčno zvezo. V glavnem, meni je to zelo pomembna funkcija. V nasprotnem primeru pa dobivaš SMSe, da nisi bil dosegljiv in moraš potem ti klicati nazaj.
Seveda vsak zase ve, kaj mu najbolj odgovarja.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
THX, to rabim, UMTS me niti ne boli toliko, to bo telefon zgolj za telefoniranje, za podatke - net, mail... bo drug teden prišel iPAD. Telefoni so za mail in net v kombinaciji z mojimi očmi premajhni (prekratke roke).
Samsung B5722 roza, ta bo pravi.
B7722 ima daljše delovanje, samo piše, da je dual stand by. Klinc, vzel bom obe kartici in šel težit v trgovino in probal.
Citat:
Uporabnik prisma pravi:
Podobno kot B7722 deluje tudi GT-S6102. Ima pa operacijski sistem Android 2.3.6. Res pa je, da ima malce slabši fotoaparat kot B7722i. Android deluje odlično in tudi preklaplanje med karticami je ebostavo.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
B7722.