Drugi mi meša glavo

bosa

Zelenc'
25. avg 2007
1
0
1
Spremljam vas že nekaj časa in tema od nekega fanta me je napeljala k temu, da se prijavim in vam povem svojo zgodbo. Mogoče pa dobim kak pameten nasvet.
Z fantom sva skupaj že 7 let. Ljubiva se, čeprav nama ni vedno z rožicami postlano in sva prestala že marsikaj, vendar najina ljubezen je velika in je premagala vse. Vse to pa je dve leti nazaj okronal še naš sinček. Smo srečna družinica, ki se ima rada in radi preživljamo čas skupaj.
Vendar vse ni ravno tako zlato.
Že prej se mi je večkrat zgodilo, da mi je kak drugi moški zmešal glavo in sem sanjarila o njem in ponavadi je bilo čustvo tudi vrnjeno. Vsakokrat se je končalo tako, da sem po tednih ali celo mesecih kolebanja vedno izbrala mojega fanta.
Če opišem situacijo: obiskujem šolo ob delu in letos sem se malo bolj zbližala z enim izmed sošolcev. V bistvu je tako, da smo na predavanjih/vajah imeli pred seboj računalnike in bili vpisani tudi v nek sistem, kjer smo imeli zbrano gradivo in preko tega sistema si lahko med seboj pošiljli tudi sporočila. Začelo se je tako, da je on sedel v učilnici za mano in smo se veliko presmejali skupaj in mi je on pri vajah zelo pomagal itd. In enkrat sem mu malo bolj za šalo kot zares poslala eno privat sporočilo (preko tega sistema) in sva si tako potem celo uro pošiljala sporočila in imela debato (večinoma sam hec). In s tem sedaj nadaljevala vsakič na vajah, le da so postale najine debate malo bolj intimne, čeprav še vedno v stilu heca. Vendar jaz sem začela vedno več mislit in sanjarit o njem. Je pa poročen in ima dva otroka in nimam namena imet karkoli z njim. Me je pa že tako zmešal, da sem po končanem šolskem letu prosila za njegov mail ter s tem nadaljevala. Zaradi vsega tega se mi zdi, da izpadem butasta zaljubljena najstnica, čeprav nočem, da bi on izvedel kaj čutim.
Saj niti ne vem zakaj to sedaj pišem sem. Mogoče samo zato, da nekomu povem, ker nočem tega deliti z nobenim. Ker hočem, da čimprej mine in da bom imela zopet moje umirjeno življenje. Naslednjič se bomo videli septembra in se že prav bojim kaj bo. Verjetno si ga ne bom upala niti pogledat.
In kaj je pravzaprav narobe z mano, da se mi to dogaja? Ljubim svojega dragega, me še vedno izredno močno privlači in jaz njega. Vendar mi vsak, ki pokaže zanimanje zame, kaj hitro zmeša glavo. A je res edina rešitev, da se zaprem v hišo in se čisto odtujim od drugih ljudi????!!!!

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Malo zatreskanosti ne škodi. Mogoče si tudi tvoj dragi s katero dopisuje kje, pa ne veš. Vsi smo iz krvi in mesa. Take zadeve pa večinoma kmalu minejo. Razen, če si blazno nesrečna v odnosu in prav iščeš druge možnosti drugje.
Pa srečno
roza.gif
.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
kzs

Topic bi moral biti "Z drugim si (sama) mešam glavo". Pa čeprav on sodeluje, je še vedno to njena aktivnost (v glavi). Temu lahko rečemo tudi zadevanje s feelingi, zakaj je pa do tega prišlo, je pa čisto nova zgodba...

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik bosa pravi:
Ljubim svojega dragega, me še vedno izredno močno privlači in jaz njega.

Očitno ne
stupid-1.gif
Najdi si deca ob katerem ne boš niti vedela, da obstajajo drugi moški, ne pa da na vsakem koraku iščeš pozornost in občutke zaljubljenosti.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
lepo.
crazy1.gif
vsaj priznaš si, da imaš težave. Ker imaš razmerje ne smeš biti sebična. Malo pomisli kaj ti več pomeni. Po mojem bi bilo prav, da bi s tem flirtnajem zavestno nehala, ce ti s tipom svojim nic ne manjka. Ce pa bos, pa itak ves kaj vse se ti lahko zgodi. nic dobrega. doma bo kreg in ponavadi se odtujiš še od prijateljev, ki tega ne odobravajo. Ne splača se vse skup zajebat, zato ker imaš najstniške probleme.

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Da se odtujis od ljudi, ti nebo nicesar pomagalo... Imas fanta ter dvo letnega sincka.Sedaj ti je pa nekdo drug zmesal glavo? Kaj se dan danes dogaja v zvezah
confused-1.gif
?
Po mojem te daje tipicna najstniska zmeda. Preboli jo! Zavedaj se, kaj imas. Se predstavljas si ne, koliko hudega si bos naredila, če se odpoves sedanji zvezi, ter zamenjas partnerja... Mogoče nisem zasledil, mogoče nisi napisala-sta porocena vidva? Ce nista... Nekaj spremeni v svojem življenju (spremeni razred, povej email-loverju, da imas neko resno zvezo, otroka in da si nemores privoščiti, da bi zaradi neke trenutne LjubezniNaPrviPogled vrgla vse stran...).

Kakorkoli se pa že odločiš....Življenje je tvoje. V tvojih rokah... Odločiti se moras pa sama
rolleyes-1.gif

Veliko sreče
roza.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Tu boš težko našla šameten odgovor, tudi jaz ti ne znam odgovoriti drugače ko z vprašanjem.
Kako za vraga se lahko zaljubljaš v druge moške, če ti je tvoj všeč, te še vedno privlači
confused-1.gif

Nekaj ne "štima" v vajini zvezi, ali je to tvoj prvi moški, s katerim živiš skupaj že dalj časa?

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ja lej, vsak ma svoj pogled na situacijo...vsi ne mormo podpirat al pa grajat

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Ne, taka pač ni dovolj zrela za otroka in se dokončno ustaliti.

OFF: Sicer pa lahko v tem forumu samo mešamo drek tja v tri dni, slika, ki nastane ob branju je lahko pri vsakem drugačna in ponavadi drugačna kot je realna, pa tudi načini razmišljanja. Mogoče bo pa z nami kdaj tako..

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:

Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Labilna si.

bosa, to dobiš če daš sem gor kakšno "resno" temo
smirk-1.gif

Vedno dajem daljše "nasvete" tukaj pa žal ne vidim nikakršne druge razlage. Če vsak, ki lepo pogleda, že zmeša glavo..., je pač labilna. Imaš tudi labilne in nelabilne moške. Prvi prevarajo žensko ob prvi dani priložnosti in ne varajo kvečjemu zato, ker ne dobijo priložnosti..., drugi pa ne varajo, kljub danim priložnostim.

Prav, bom pa vprašal. Kako je glede pozornosti tega partnerja in kako je zadovoljna s frekvenco sexa, ki ga doživljata v postelji?
wink-1.gif

Sicer pravi, da je dober partner ipd... Mogoče pa je ravno v tem problem.., da je predober in ji je dolgčas postalo, ter ga ima za samoumevnega.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.938
113
v lokalni ostariji
zanimivo zanimivo...

in kdaj bo tole v kaksnem cajtngu? kaksnem direktu morda? nasveti tete justi?

v glavnem... odloci se koliko ti druzina in vse ostalo pomeni... v kolikor pa ga ne bos mogla pozabt se pa kresnta... sam kaj bo potem bos pa sama odgovarjala...

najprej pa dobro razcisti v glavi kaj hoces...

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
sva prestala že marsikaj, vendar najina ljubezen je velika in je premagala vse.
Res, res zanimivo... Men ne bo nikol jasn, kako lahko ženska trdi o neki veliki ljubezni do izbranca, hkrati pa se zaljubi v vsakega ki ji požmrkne.
17758-icon_confused.gif