Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kja ko bi vas raje skrbelo za to ali je človek zdrav in živ, kot da se brigate za to kaj si tujci zdaj mislijo o nas?!
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Si pa upa! Moral bi javnosti zaupati tocno koliko ur oziroma minut je pred smrtjo in se narisat pred kamere ASAP!
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Kja ko bi vas raje skrbelo za to ali je človek zdrav in živ, kot da se brigate za to kaj si tujci zdaj mislijo o nas?!
Glede na to, da se njemu sladko malo j... za Slovenijo se meni sladko malo j... za njega. OK?
Hlapčevski odnos in kultura je velika razlika... Si sama že kdaj ne šla ne sestanek in nekoga o tem nisi ustrezno obvestila?
Sam vem, kako bi se moji poslovni partnerji odzvali, če bi namesto prijazne polformalne "odpovedi" sestanka kratko malo dejal... Oprostite, sestanka ne bo.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Glede na to, da se njemu sladko malo j... za Slovenijo se meni sladko malo j... za njega. OK?
Hlapčevski odnos in kultura je velika razlika... Si sama že kdaj ne šla ne sestanek in nekoga o tem nisi ustrezno obvestila?
Sam vem, kako bi se moji poslovni partnerji odzvali, če bi namesto prijazne polformalne "odpovedi" sestanka kratko malo dejal... Oprostite, sestanka ne bo.
In kdo si ti, da spremljaš vse pogovore med visokimi državniki? Zakaj se sestanka ni udeležil je verjetno razčistil s tistim, s katerim naj bi se dobil. Edin če si ti kakšen posrednik in veš, da tega ni naredil (kar pa močno dvomim)... Sicer pa se ve kaj je z Drnovškom. Je javno znano, ampak očitno bi moral vsak mesec javljati svoje zdravstveno stanje, da bi bili državljani "obveščeni".
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
Jah boh ve kak zlodej pride pol
Citat:
Uporabnik Borut pravi:
Tito je bil že nekaj dni mrtev preden so sporočili javnosti.
Citat:
Uporabnik Borut pravi:
Tito je bil že nekaj dni mrtev preden so sporočili javnosti.