Drekoslovje

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
si ga zaklala? onega namreč, ki je uletel v stanovanje

Neeee, kje pa! To ni humano... Pa saj ga ne moreš niti ujeti, ko ti dela kroge po sobi, pa še čist usrana sem bila...
redface-1.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Mater kake fobije imate eni
stupid-1.gif

Tam v sosedni temi je en ves presran zaradi nekaj pajkcev, tle se bojite netopirjev ... Kaj ko bi se zaprli v stekleno kroglo , da ja ne bi prišlo nič "grdega" do vas
evil.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
KSz

K je glih prava tema. Ali bi kdo prepoznal tale iztrebek, skoraj vedno "lepe" svilnato sive barve polhn dlak kot da nebi bilo nic organskega notri. Macka se lize in bi lahko mislil da je njen samo vseeno nevem ce je. Je pa tudi za tretjino polha, kar pa tudi ne stima, ali pac.

Lokacija? Je lahko od domače živali ali divje?

Možnosti sta dve (kolikor jaz vidim)
- pasji izbljuvek (za mačjega je prevelik in ni prave oblike)
- izpran iztrebek živali ki konzumira manjše živali skupaj s kožuhom (spet najbolj spominja na pasjega)

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hehe, me prav zanima, če bi bila tvoja vsa srečna in čist skulirana, ko bi ji ob šestih zjutraj netopir letal po spalnici in se ne bi dal ven...
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik tincelj pravi:
vsaj vse komarje požrejo.
Vse?
hysterical-1.gif

Okoli naše domače hiše je nekaj netopirjev, pa ni opaziti pomanjkanja komarjev, čeprav je prva močvara precej daleč stran.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Če verjameš al ne; bi! Obstajajo na svetu tudi ženske, ki imajo glavo za kaj več kot vsakodnevno preizkušanje kozmetike in lasulj ...

Ob šestih zjutraj? Poleti? Super, samo odgrnit zavese in počakat da se živalca umiri. Potem jo lahko primeš in odneseš na varno ...

Ampak vem, to je preveč za marsikoga. Dobro da pri hiši nimate dvocevke
grims-1.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Viš, na to pa nisem pomislil
17758-icon_confused.gif

Nč, šibrovko v vsak slovenski dom. Smrt pajkom in netopirjem. No, pa še komu ali čemu ..
grims-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
za netopirje šibrovka ne bo delovala. Potrebuješ glogov kol ( beri samostrel in puščice iz glogovega lesa ). MOgoče še kak liter žegnane vode

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
E, to je to. To sem iskal.
nahrung002.gif

Evo rešitve za vse težave človeštva. Šibrovko z glogovimi šibrami namočenimi v žegnano vodo (z dodatkom koloidnega srebra, ziher je ziher) v vsak sloven ..., mah kaj, v vsak dom
aplauz.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
si ga zaklala? onega namreč, ki je uletel v stanovanje

Neeee, kje pa! To ni humano... Pa saj ga ne moreš niti ujeti, ko ti dela kroge po sobi, pa še čist usrana sem bila...
redface-1.gif

a da ga tepeš z brisačo kto svojega fanta, je pa humano?
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Hehe, me prav zanima, če bi bila tvoja vsa srečna in čist skulirana, ko bi ji ob šestih zjutraj netopir letal po spalnici in se ne bi dal ven...
smile-1.gif

hja, bi vsaj malo akcije imela v spalnici.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Viš, na to pa nisem pomislil
17758-icon_confused.gif

Nč, šibrovko v vsak slovenski dom. Smrt pajkom in netopirjem. No, pa še komu ali čemu ..
grims-1.gif

No, to pa sploh ni slaba ideja...vsem enkaznovbanih možnost nakupa enega shotguna za doma...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Orgonski top pomaga proti vsem nadlogam, ki nam jih nastavlja sodobni svet.

PS. Drugače pa hvala vsem, ki ste mi pomagali umiriti družino, ker netopir ni žival(ca), ki bi jo moral iztrebiti:)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Orgonski top pomaga proti vsem nadlogam, ki nam jih nastavlja sodobni svet.

PS. Drugače pa hvala vsem, ki ste mi pomagali umiriti družino, ker netopir ni žival(ca), ki bi jo moral iztrebiti:)

Mogoče gre pa za reptilce, maskirane v netopirje? :p