Ostale ljudi? Ne, sploh ne.
Samo tiste ki:
1) Ne poznajo koncepta "personal space" - "Gospud, tle je se fuL placa, se bom kar tuki usedu" (pol metra od mene.press)
2) So nazadnje oprali brisaco leta 1999, in jim je deodorant "neki novga iz amerike" (Moski ni moski, ce ne smrdi po svicu)
3) Ki ne znajo kontrolirat svojih potreb - "Bom su kr kele na rob scat, ega!" (Pa Presneto, vsaj une pol skatle cikov, ki si jih skadil odnesi v kanto)
4) Se obnasajo kot eni in edini uporabniki - "bom su kar tle cez brisacu od enga cist moker, saj je sam voda je useen ce kapla pa mal peska zraven" ([cenzura] se i ti ja, šrav rabim vodo s tvojih ja*c in svez pesek na brisaci...)
5) Mislijo, da je primerno, pravicno in zvelicavno sredi plaze svojo babo preslatat boj kot ginekolog pa saj je poletje pa glih prav je oblecena)
6) S svojo "glasbo" iz mobilnega telefona nadlegujejo pol plaze (Ma-ia hii, Ma-ia huu, Ma-ia hoo, Ma-ia haha!)
7) Pustijo svojim mulcem da delajo zgago se 10 metrov okoli njihove lokacije, da tezijo folku okoli njih, itd. (Jebe se meni, ce te oci in mami zanemarjata, jaz se s teboj ne mislim igrati)
8) S svojim zarodom in/ali kolegi komunicirajo z 100-decibelskim glasom na 150m zracne razdalje (Presneto, uporabi telefon, al se pa VSAJ DERI STRAN OD MOJEGA USESA KO PROBAM DREMAT!)
9) Ti zjajo v kroznik / cajtng / anything (No. I'm not sharing.)
10) Se hocejo s teboj pogovarjat, tudi ko jim jasno das vedeti da te RES ne zanima - ampak tudi malo ne - kako so bili oni zadnjic na eni drugi plazi, in kaj je Urska Cepin (oh, ta Urska!) zadjic uspicila.
in, 11) Ki stoji za tabo pri placljivih tusih s sladko vodo (i.e., Strunjan), in caka, da bos sel stran, da se bo lahko se on na hitro splaknil, ker tistih 50 centov je pa cist prevec.
Vsak ki izpolni 3 (ajde, 4, danes sem dobre volje) ali vec od zgoraj navedenih alinej v 30 minutah = drhal.
Ce se izognes zgornjim tezavam, potem ni nobenega problema.