Dostava paketa - GLS

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.977
113
Samo naj ne klikne gor, ker potem mu bo hotelo odpret eno datoteko
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.977
113
Pošta je bila tudi meni vedno prva izbira. Pa če se gre za pismo ali pakete. Tudi expressna dostava v enem dnevu med večjimi mesti je bila solidna. Če si pravna oseba se pripelje poštar do tebe ob dogovorjeni uri in prevzame pakete ob koncu šihta (19-20h), ali pa jih lahko ti dostaviš, tudi do 00, tam kjer imajo odprto, katera druga kurirska služba to omogoča...nobena. Pa tudi cene za pogodbene stranke so veliko nižje od tistih na ceniku...

Edino kar jih je jebala je bila tujina, tu je pa prišel prav DPD.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Ča si pa fizična oseba dobiš pa prst v rit? Hvala lepa za tako storitev od Pošte.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Dames sem vidu eno tako hudo pri GLS-u.

Visoko, suha, črna.....
srce-1.gif

Komplimenti
cheer.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.977
113
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Ča si pa fizična oseba dobiš pa prst v rit? Hvala lepa za tako storitev od Pošte.

Tudi iz vidika fizične osebe mi je pošta bolj všečna. Možnost, da greš osebno po paket na pošto, kjer je delovni čas "primeren" za vse, je win za mene.

Verjamem pa, da je na selu, tako kot je opisal Utiševalec, problem. Ampak za veliko večino uporabnikov je pošta še vedno najboljša izbira.

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:

Tudi iz vidika fizične osebe mi je pošta bolj všečna. Možnost, da greš osebno po paket na pošto, kjer je delovni čas "primeren" za vse, je win za mene.

Verjamem pa, da je na selu, tako kot je opisal Utiševalec, problem. Ampak za veliko večino uporabnikov je pošta še vedno najboljša izbira.

A se norca delaš. Pri nas pošta dela do 17 ure. Ne pridem do pošiljke cel teden, saj enostavno ne pridem pravočasno iz službe. Poleg tega kot sem rekel zato, da jim ni potrebno dostavljat kar brez dostave puščajo po poštah in pošiljajo listke v kuvertah!! Potem se pa izgovarjajo, da nikogar ni bilo doma ali da je nedostopno ??!!
Pošta SLO je po mojih izkušnjah daleč največji podn.

LP

PS. Ne govorim za "selo" ampak govorim za Ljubljano. Poleg tega pa če je enaka cena bi morali vsi imeti enake pogoje selo gor ali dol.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.696
9.479
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Men se zdi da imajo vsi vsega po malem v napakah, vecina na paketu oz papirju ki je dostavnica nikol ne pise bog nedaj telefonska stevilka, vrjetno sparajo.

Nazadnje sem dobil od poste papircek v kaselcu da nas dopoldne ni bilo doma pa sva bila dva.

V ljubljani vceraj na vicu oddano pismo, danes bognedaj da bi prispelo za bezigrad.

Posiljke nevem kako nevejo kje so in kako kam prispejo ce pa imajo privat vsi sledilce v avtih in tocno vedo kdo je kje, naceloma se voznikom tudi pri privatnikih gre da cimvec oddela ker je placan po akciji, pa vseeno posiljke rabijo nevem koliko casa ijn ce sploh.

Ok jih jebe zgleda logistika, ampak kako ce je pa dans vse elektronsko in zelo azurirano glede podatkov kje je kaj in kje se nahaja????

Listek v kaselcu, kljub temu, da smo bli doma pa od Pošte Slovenije ni nič novega. Naš Šerif ups poštar ima to v stalni navadi predvsem ob sobotah, ko se mu ne da. V prvi gostilni spiše listke, pakete je itak pustil na pošti, pol pa gas z mopedom in v pol urce ma narjen šiht. No men je to naredil dvakrat, tretjič sem ga čakal pred kaselcem in mi pomoli listek, jest pa sam...ne miško, paket bi, lohk se greva pa k tvoji šefici zmenit. Ni bil srečen in je začel nagajat do amena. Celo dovolil si je enkrat pustit paket z uro na dežju in lastnoročno podpisat prejem. Ni da ni, no zdaj ni več naš poštar, ma rajon po hribih, ker sem klical na upravo in ne na našo lokalno pošto. Ne gleda me baš lepo, sam mene en poštar ne bo zajebaval.

GLS me pokliče....ej kolega, a bi šlo, da pustim ovaj paket tukej pr kelnarci čez cesto, sej sm se že zmeno, k bom mogu drugač pol jutr popoldne spet do tebe veš...a bi šlo guspod prosimlepo. Ni problema, sam da dobim paket. in sem ga in od takrat vsakič ko tašče ne dobi doma pusti čez cesto. Vsi smo hepi in vse se da zmenit če nisi hlod kot naš bivši poštar.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.696
9.479
113
No nova cvetka tokrat od DPDja. Frajer pusti 45 EUR vreden paket pred hišo in se odpelje.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
No nova cvetka tokrat od DPDja. Frajer pusti 45 EUR vreden paket pred hišo in se odpelje.

Obvezno pokliči na DPD in povej kaj se je zgodilo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

Še bolje, pošlji poizvedbo kje je tvoj paket, če naj bi ga prevzel, zahtevaj da vidiš svoj podpis, po potrebi naredite primerjavo.

igi

Guru
13. okt 2007
5.595
1.203
113
Celje
DPD dostava... 3 vecji paketi iz nemčije. Škatle sesute do konca. Polepleno z njihovom selotejpom. Mi rece mojster: " ja pa nisem jaz kriv. To so naši že 10x premetali preden je do vas prišlo". Če nebi nujno potreboval robe bi zavrnil. Pa k sreči ni bila občutljiva zadeva not...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.696
9.479
113
Ja, bi se naredil francoza in poslal Zoohitu, da nisem dobil paketa, sam je Zoohit vedno fer do mene. Poklical na DPD in dobim izgopvor, da je frajer domenjen z+s tastom, da lahko pusti pred hišo. Naslednje naročilo klik na DHL in pač reskiram EURo več. DPDja ne šljivim več.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja, bi se naredil francoza in poslal Zoohitu, da nisem dobil paketa, sam je Zoohit vedno fer do mene. Poklical na DPD in dobim izgopvor, da je frajer domenjen z+s tastom, da lahko pusti pred hišo. Naslednje naročilo klik na DHL in pač reskiram EURo več. DPDja ne šljivim več.

Pa je bil dejansko dogovorjen s tastom ali ne?

igi

Guru
13. okt 2007
5.595
1.203
113
Celje
Drugič klikni na mene in pogledava če lahko narediva kaj podobnega kot ti zoohit ponuja
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
GLS pred kakim tednom..... pusti obvestilo da je bil ob 8 uri doma in nas ni bilo, paket pa me čaka v MB na paketomatu, si mislim ok, vem kje je to in grem 3 ure za tistim,ko sem dobil obvestilo, na paketomat. Se mučim tam, koda ne prime nikak..... pa ok, verjetno kaj ne delam prav in jih pokličem, pa mi ženska po telefonu reče da bo paket šele ob 15. uri, torej čez 4 ure, na paketomatu. Dostavljalec ni pustil nobene tel. št. da se ga pokliče, čeprav bi baje to moglo pisati, nikjer ne piše da je to šele popoldne v paketomatu..... peljal sem se par km daleč čisto za brezveze.

Pa da bi meni kar pri nekem sosedu puščali ali pa v najbižji kafani paket, če nisem tega navedel? Ja valda. Jim še fali nekaj do pošte.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.719
113
Pa ti poznaš kakšnega ki vozi te kombije od GLS itd? no, potem veš zakaj je tako.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.696
9.479
113
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

Pa je bil dejansko dogovorjen s tastom ali ne?

Itak, da ne.