Naročim paket (tujina), spremljam tracking preko ebaya, ki se ustavi v Orehovi vasi. Žal nikjer ne piše kdo je dostavljalec. In čakam nekaj dni, če se bo kaj zgodilo. Dobim klic, da me pošiljka čaka v lokalnem Mercatorju, ker me doma ni bilo. Ok super. Pridem domov, najdem stlačeno v nabiralniku in mislim, da je to to in mu je uspelo stlačit notri, zato niti ne grem v Mercator. Ok, moja napaka.
Dejansko je bila to neka druga pošijka, tiste prve pa še vedno nisem dobil. Čakam še nekaj dni, vidim na tracking, da je še vedno Orehova vas. Preiščem net, katera dostavna služba je tam in najdem v bližini depo GLS. Vprašam njih, če imajo slučajno pošiljko s to tracking števliko oz. na moje ime/naslov karkoli. Odgovor: sigurno nimamo ne sedaj, niti nismo imeli prej.
Začnem študirati, kaj se je zgodilo z njo in čez nekaj dni dobim klic, da me čaka pošiljka v Mercatorju. Grem tja, dobim pošiljko. Dostavljalec: GLS.
Kako je možno, da GLS o tem nima pojma, če je pa zadevo dostavil?
Dejansko je bila to neka druga pošijka, tiste prve pa še vedno nisem dobil. Čakam še nekaj dni, vidim na tracking, da je še vedno Orehova vas. Preiščem net, katera dostavna služba je tam in najdem v bližini depo GLS. Vprašam njih, če imajo slučajno pošiljko s to tracking števliko oz. na moje ime/naslov karkoli. Odgovor: sigurno nimamo ne sedaj, niti nismo imeli prej.
Začnem študirati, kaj se je zgodilo z njo in čez nekaj dni dobim klic, da me čaka pošiljka v Mercatorju. Grem tja, dobim pošiljko. Dostavljalec: GLS.
Kako je možno, da GLS o tem nima pojma, če je pa zadevo dostavil?