Nekaj me zanima.
Kakšna nenapisana pravila so (napisanih seveda ne najdem), da se lahko določenim uporabnikom onemogoči pisanje v določenih temah? Imam prepoved v Migrantih v Sloveniji, v Feminizmu in ziher še v kakšni temi, in lej ga, prepoved imam tudi v Nebulozah, v katerih sploh nisem sodelovala, saj so bile odprte v petek, jaz sem bila pa do danes blokirana.
Mimogrede me pa zanima tudi, kako lahko nekdo kar iz ljubega miru podaljša blokado, se pravi da blokado na blokado, brez da bi bila vmes sploh odblokirana, vzrok blokade je pa ..... (to je pisalo).
Kamele0N , ti boš zagotovo pravi naslov za ta vprašanja.
Izvoli.
Gledam tukaj... Legende...nikjer te ni. Si tolk pomemben kot ena skala v kamnolomu.a bo kdaj to dosežek? tista stvar iz prvega prispevka?
jap ti pa vidim da pridno zbiraš točke za svoje drekanje po forumuGledam tukaj... Legende...nikjer te ni. Si tolk pomemben kot ena skala v kamnolomu.
Nimaš pojma kaj se dogaja. Če jaz 1X v enem mesecu citiram jagoklepca ker me 30 X na dan oblaja me kameleon kr blokira.Dvojna merila so postala dejstvo tukaj na cveku.
.
Mah...dam ti jih vse pa uživaj da se ti dvigne samozavest. Da ti ne bo treba vsak dan napisat 10x endvatri.jap ti pa vidim da pridno zbiraš točke za svoje drekanje po forumu
haha, pa res ja... tebe tok bana, da nekako izenaci razmerje. k glih more, da mu ne moremo ocitati pristranosti...
kaj se pa tebi dvigne ko te nekdo omeni?Mah...dam ti jih vse pa uživaj da se ti dvigne samozavest. Da ti ne bo treba vsak dan napisat 10x endvatri.
Očitno si imela namen zasrat tudi tisto temo...ampak se sedaj na račun preventive lahko notri normalno pogovarjamo....ČE to ni DOSEŽEK!Mene bolj zanima zakaj imam prepoved pisanja v temah, v katerih sploh nisem pisala. Kar tako malo vnaprej, tako kot banovci na rezervo?
Kot tista blokada uporabnice češ da je nevemkdože?
Mene bolj zanima zakaj imam prepoved pisanja v temah, v katerih sploh nisem pisala. Kar tako malo vnaprej, tako kot banovci na rezervo?
Kot tista blokada uporabnice češ da je nevemkdože?
Očitno si imela namen zasrat tudi tisto temo...ampak se sedaj na račun preventive lahko notri normalno pogovarjamo....ČE to ni DOSEŽEK!
Kar se tiče podaljšanja bana...mel sem te namen bannat za čez weekend.......ker sem imel res kvalitetno zapolnjen čas.....in si nisem dovolil da ko bi odprl alter v nedeljo pozno zvečer ali v ponedeljek zgodaj zjutraj....da bi me takoj kap od vseh opozoril in tvojega spama! In sem ugotovil da če te banam DO 30.6 to ne vključuje tudi tega dne......my bad
Kaj si pa kaj ti počela čez weekend? Kaj koristnega al sam safr in iskanje prepira?
Preventiva all the way..glede na tvoj rejting tu gor... ..