Posodobil firmware?
Pa ti ta policetech dobro dela? Meni steka in se ne poveze vedno.Bom zvečer instaliral program, ki ga predlaga Verma.
Kako je sicer s temi različnimi aplikacijami za kamere. Res potrebuje vsaka kamera svoj app, ali obstaja kaj bolj univerzalnega? Poleg Hiseeu kamere, ki sem jo omenil zgoraj, imam še eno Policetech kamero za katero uporabljam Imou program, ki mi dela tako na telefonnu, kot na PC-ju. Nisem pa uspel povezati Policetechove kamere z iCSee programom, ali pa Hisseu kamere z Imou programom.
Aktiviraj motion mark in lahko potem vidiš kaj ti zaznava. Deluje pa v HIGH resoluciji...Imam Reolink Duo 2 in danes ponoči se ji je dobesedno zmešalo, vidi ljudi ki jih ni. Alarm na vsakih par minut. Ko pogledam na kamero, gre mimo samo kakšna ˝mušica˝. Probal sem jo resetirati, ampak ne pomaga... Kaj bi lahko bilo narobe?
Kaj so posodobili pri playbacku?Seveda je 4K. Na 175 cm televiziji je slika povsem čista.
Poveže se takoj v sekundi. Na aplikaciji na telefonu ti pa vsakih nekaj sekund osveži trenutno stanje na vseh kamerah čeprav jih ne klikneš.
Pa NVR36 je dobil posodobitev playbacka štirih 8MP kamer hkrati. Nekateri so trdili da strojna oprema snemalnika ni dovolj zmogljiva ampk temu očitno ni tako zdaj.