Kamera snema na SD kartico, ne morem pa na appu(telefonu ali tablici) pogledati posnetka za nazaj. Da bi vzel kartico iz kamere in pogledal na računalniku, pa še nisem probal.Jaz, samo jo uporabljam samo za live ogled, drugače snemam na NAS, tako da ne vem kaj si mislil - verjetno če snemaš nekam snemaš, mogoče na SD kartico, pa potem iz nje ne moreš na appu več pogledat? Ker live stream mi dela, res pa je da ko štartaš app zateži s tistim popupom za cloud, samo ga zapreš pa dalje.
Računaj 8 do 10 Mbps na sekundo posnetka. Potem to pomnožiš s številom kamer (recimo x3) in pretvoriš MB/s, kar je pri treh kamerah okvirno 3,75 MB/s, na minuto 225 MB, na uro 13,5 GB in na dan 324 GB.Recimo da imaš 3-4 dni da zavaruješ posnetek preden ga presname....?
Mogoče 7dni....
To lahko še jaz na mojih super čip kamerah naredim v app grem na playback in dobim časovno os, mi ponudi cloud in micro SD tam je za 9 dni posnetkov 24/7 na 32GB kartici, ki mi jih po želji prenese na telefon.Kamera snema na SD kartico, ne morem pa na appu(telefonu ali tablici) pogledati posnetka za nazaj. Da bi vzel kartico iz kamere in pogledal na računalniku, pa še nisem probal.
Dela ok. Ni pa wifi 6. ter baje se da za podoben denar dobiti že kaj veliko boljšeg.Kak extender imaš? dela ok?
Tudi meni je tako delalo do kakšnih sedem dni nazaj. Sedaj pa pa mi pri poizkusu predvajanja pokaže takole. Na sliki se vidi, da imam označeno kartico in ne cloud.To lahko še jaz na mojih super čip kamerah naredim v app grem na playback in dobim časovno os, mi ponudi cloud in micro SD tam je za 9 dni posnetkov 24/7 na 32GB kartici, ki mi jih po želji prenese na telefon.
App je V380 PRO
Kamera 8 Mp snena na SD kartico 256 Giga, posnetki za slab teden nazaj. Snema 24/7.Da ne scrollam 11 strani...
Vem da je blo tukaj na hitro omenjeno nekje..
Za recimo pokrit objekt z dvema..al pa tremi ok kamerami...
Kolk morjo bit cca veliki diski v NASu da jih ne zafila... če snemaš samo premikanje...
4...6....8 Tb?
Tako je... snema potem na kartico (ali dve... v Home Hub lahko vstavis dve microSD s po 512GB... torej skupaj cca. 1TB)... Morajo pa biti vse kamere v istem omrezju ... ni vazno ali preko LAN ali WLAN ...Ali že kdo uporablja Reolink Hub (domači cloud)?
Če pravilno razumem, vse kamere potem snemajo na njega.
Ker imam wifi kamere, so kamere še vedno povezane na wifi, hub pa na kabel? Imam en wifi extender, predvidevam, da ne bi smel delat problema, da Hub ne bi videl kamere?
Reolink Home Hub - Wireless Security Center With Encrypted Local Storage and Multi-Device Management | Reolink Official
Reolink Home Hub is a security center that supports adding up to 8 Reolink IP cameras, enables real-time live view and playback in high definition, up to 512GB×2 microSD card storage, Wi-Fi 6 & dual-band Wi-Fi network and exclusive data encryption.reolink.com