Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pozabt jurja? Mu jih raj nalozim vsakic ko ga vidim....![]()
Jaz komot dobim izvajalca, to sploh ni problem. Razlika je ta, da ce gre jokica potem kam jamrat, bo tebi vseeno, jaz pa bi imel konkretne tezave v sluzbi.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KSZ:
Če veš kdo je oseba, kje je doma, kaj ima etc... potem se VEDNO najde nekaj za vzet, s čimer si poplačal svoj dolg oziroma "kupil" to zadevo od njega.
Plačaš 40-50% vrednosti dolga temu ki se loti tega, in dobiš nazaj nekaj denarja + zadovoljstvo da je tista oseba plačala vse.
Apollo: Ti mislim da bos malce težje dobil izvajalca, saj bi bili vsi v dilemi kaj jih čaka ko bi malce na silo pobrali denar/predmete pri temu ki si je sposodil denar od tebe . Ampak denar zagotovo lahko dobiš,vprašanje samo na kakšen način.
Pa nekoga polomit ali pa še kej huje ni način,saj tko k pravijo v filmu "Mrtvi ne plačajo dolgov".
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kot drugo - ni mu kaj vzet ker sem mu premicnine ze vse pobral (osebno brez posrednikov)
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ma srečo, da ni dolžan ruski ali pa albanski mafiji. bi ga prodali za rezervne dele.
tudi lahko.... (ne gra za "dajte še men" ampak... "maš sto € za posodit?" Če se za jurja ne splača nekaj narest, da dobiš vrnjene ali plačane ..pol pa ne vem kaj. No, kaj narest, pa ne vem.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
da ti je nekdo dolzen ni nujno da si je nekaj sposodil...lahko da je slo za posle itd... Tko da izjave "dejte se men 100 EUR" so mal mimo
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Razlika je ta, da ce gre jokica potem kam jamrat, bo tebi vseeno, jaz pa bi imel konkretne tezave v sluzbi.
Same here, ampak pri meni je povrh vsega še sorodnik.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Saj tudi jaz na svoja 2k nisem pozabil. Ampak gnoju nimam kaj legalno vzet, ostale metode pa predstvljajo tveganje pri katerem bi lahko izgubil bistveno vec kot pa 2k