Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Če majo od Gorenja D.O.T. potem ja
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Samo kapsule pa najdem samo Barcaffe za 4,59? Si siguren, da imajo še kake nove za 3,65?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ker nimam pojma o kavnih kapsulah in mislim da je tudi pil še nisem nikoli, me zanima vsebina teh kapsul. Je to kemija, ali...? Glede te kave sem imel vedno pomisleke, zdravo ali ne.
Za pripravo kave z mlekom je potrebno porabiti dve kapsuli, kar se mi ne zi ravno priročno.
Berem pa, da ljudje to kavo precej hvalijo. Če je zadeva uredu, bi si tudi sam omislil kakšen aparat.
Je zadeva res uredu, ali je polno sladkorja in raznih ojačevalcev okusa?
Citat:
Uporabnik bratec pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ker nimam pojma o kavnih kapsulah in mislim da je tudi pil še nisem nikoli, me zanima vsebina teh kapsul. Je to kemija, ali...? Glede te kave sem imel vedno pomisleke, zdravo ali ne.
Za pripravo kave z mlekom je potrebno porabiti dve kapsuli, kar se mi ne zi ravno priročno.
Berem pa, da ljudje to kavo precej hvalijo. Če je zadeva uredu, bi si tudi sam omislil kakšen aparat.
Je zadeva res uredu, ali je polno sladkorja in raznih ojačevalcev okusa?
https://www.dolce-gusto.si/flavours/coffee-with-milk/cafe-au-lait-2
V čem je problem to pogledat na njihovi spletni strani? od googla do sem trije kliki - 10 sekund ob slabi mrežni povezavi
Sestavine:
Polno mleko v prahu (73,7%), topna kava (24%), stabilizatorja (kalijevi fosfati, natrijevi citrati), emulgator (sojin lecitin)
Bo uredu?
Citat:
Uporabnik Janez40 pravi:
Koliko je zdravo, pa ne vem. Mleko v prahu po moje ni nek bavbav