Mi imamo od Tchibota in to ta velikega, ima več možnosti nastavitev kot ti ta mali, ki jih sedaj propagirajo. Ta ima zraven tudi penilec za mleko, ki pa se pri nas ni preveč obnesel.
Mleko sicer speni, samo je kar procedura. Gre nekako takole. Skuhaš kavo, prižgeš funkcijo za penjenje mleka, čakaš, čakaš, čakaš (kava se med tem že skoraj shladi), no potem se končno prižge lučka, speniš mleko in ga daš na že skoraj mrzlo kavo.
Lahko sicer prvo speniš mleko in potem čakaš, da se avtomat malce shladi, da si potem lahko skuhaš kavo. To tudi traja in vmes ti pena pade dol. Skratka nerodno v obeh primerih. Potem pa še, jaz sem imela občutek, da gre tam skozi šobo poleg pare tudi precej vode, ker se mi je mleko vedno zdelo po penjenju kar vodeno.
Tako, da jaz si mleko penim posebej.
Kar se okusov in ostalega tiče, meni je kava OK, sploh te nove, regionalne variante. Res pa je, da nimajo neke blazne izbire in, da nimajo kav z okusom (še?). Kapsule se dobijo pri nas samo v Intersparu in so (za 10 kapsul) 2,99 € te regionalne in 2,49 € ta navadne.
Če se boš odločil za nakup, preveri, če imajo slučajno v Avstriji (če si kje v bližini) kakšne akcije (zdaj pred božičem zagotovo), (lani vem, da so imeli 2 za 1 aparate, poleti so dajali zraven skodelice in nosilec za kapsule...) pa tudi več zastonj kapsul navadno dobiš zraven kot pri nas.