Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Tudi sam sem opazil tole. Mam čez 4k točk, danes naročam kofete za vse pike...
Oz mogoče pustim 400 pik za stojalo
sorry ker vprašam, ampak kako si pa zbral toliko točk?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
S 1.7. bo potrebno za 3 škatle zbrati 420 točk. Sem kar naročil 9 škatel po stari ceni. Banda.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Hmmm, bom moral porabiti mojih 1325 točk, a kaj, ko že nekaj časa nimajo Moccha kave
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
sorry ker vprašam, ampak kako si pa zbral toliko točk?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Hmmm, bom moral porabiti mojih 1325 točk, a kaj, ko že nekaj časa nimajo Moccha kave
Probaj jim pisati... Jaz sem jim pisal za Cafe au lait in so ga potem dodali... Verjetno nas pa tudi več to piše in niso dodali samo zaradi mene
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Si to naročil vse v enem šusu? Ti ni kaj težilo z davčno številko zaradi dohodnine, ker menda, če je vrednost nad 50 EUR, gre v dohodnino.?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Eto, sem napisal mail.
Citat:
Spoštovani G. xxxxxxx,
žal smo izdelek Dolce Gusto Mocha umaknili iz prodaje in ga ni več mogoče kupiti na naših prodajnih mestih, ter naročiti kot nagrado v našem Dolce Gusto klubu zvestobe.
Asortiman Dolce Gusta v Sloveniji trenutno sestavlja 11 različnih okusov. Kot skrbniki blagovne znamke Nescafe Dolce Gusto si prizadevamo, da bi bilo na prodajnih mestih prisotno kar največ različnih okusov, a na žalost zaradi omejenosti prodajnega prostora v prodajalnah, to ni mogoče.
Upamo, da boste v Nestlé portfoliju, ki ga na našem trgu nudimo, našli izdelek, ki Vam ustreza.
Hvala za razumevanje.
Lep pozdrav,
Nestlé Adriatic