Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Vido in ne Evo
Ne ni res, konec maja bodo posiljali se zadnje izracune. Kdor do takrat ne dobi mora do 31.5. sam oddati.
Mene pa zanima kje najdem v eDavkih ta informativni izracun, ki so mi ga poslali? Vida pravi da je bil odposlan 9.5. a kolikor vem bi potem moral biti dostopen tudi prek eDavkov?
Če že imaš položnico pojdi čimprej plačat, ti ne bo treba takrat, ko greš na dopustCitat:
Rok plačila imam pa 14,7 .,takrat ko bom najbolj rabil denar za dopust.
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Jaz sem pisal na podporo pa so sedaj dodali. Sam sem nepopisno jezen. Mater mu jebem i Jansi i Bajuku in vsem pofukanim reformistom. Oni prodajajo floskule, da ne bo slabse za drzavljane, da ne bodo placevali vec davkov kot do sedaj?!
Vsako leto sem se dobil nazaj, letos pa so mi usekali pedri, da moram placat 155€, kljub dejstvu da sem vplacal tudi edino pofukano olajsavo (PDPZ) v visini 5,82% svoje letne place, ko mi je proklet pofukelj argentinski skinil olajsavo za resevanje stanovanjskega problema, ki je bila btw 4% in moram po izracunu spet doplacati.
In komu naj se pritozim? Na soncno upravo? Mamo jim jebem v picko
Med vrsticami je povedal, da proračun ne bo na slabšemCitat:
Vik in krik pa zato, ker je toliko blebetal o tem, kako državljani ne bodo na slabšem.