Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Drži, ko smo ogrevali s klimo smo imeli pihanje level 1/5Pri -15 veni v konretni sobi ti low stopnja pihanja klime bolj tezko ogreva.... skratka meni klima ne pase pa ce je to za vas top ogrevanje gor ali dol.
Citat:
No ja, glede na to da klima suši zrak in da nonstop nekaj piha pac ta opcija ni ravno za vse...
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
ok...se pravi ena dobra klima pride v poštev ampak drugo leto. Za varčno klimo je potrebno dobrega jurija.
jaz mam aermec, gretje 4kw, hlajenje 3,5kw, gretje do pri -20, ogrevana zunanja enota. maš elektrofilter+ plazmo (čiščenje zraka) cena klime z wifijwm 1080 €. isto klimo dobiš pod blagovno znamko gree (verjento bo treba kak hr trg pregledat, pri nas je verjent one bo) in je še cenejše
potem pa daj sm not še montažo (jaz sm mel sam demontažo stare + montažo in zagon nove, uporabljena obstoječa napeljava (cevi). cena 170 €
Kaj pa začasno..oljni radiator ali nek ir panel vgradit na hodnik tako da dogreje malo kuhinjo in malo dnevno sobo.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
A ne suši klima zraka? No potem se opravičujem za dezinformacije če ga vlaži! Lp
Ne ga ne. Vsaj ne pri gretju. Kje pa sem napisal da ga vlaži?Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
A ne suši klima zraka? No potem se opravičujem za dezinformacije če ga vlaži! Lp
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Če pri konstantni vlagi zrak segreješ, se relativna vlažnost zniža in to ne glede na vrsto gretja. Elementarna fizika.
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
ksz
Klimastarejši gospe popraviti ali zamenjati oljni radiator in bo imela za lifetime elektrike razlike do klime , pol pa če ti kje to piha za vrat ali ne.