Na ttx sem prebral da se zaradi povecanja sladkorne bolezni pripravlja dodatna obdavcitev sladkih pijac. Odvadili so nas cigaret, alkohola, sedaj nas morajo se cukra. Kaj nam se sploh ostane za tolazbo?
Da po hišah še ne hodijo agentke, ki merijo dolžino naše cureCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj nam se sploh ostane za tolazbo?
to pa se ni legalizirano! Se je pa najbrz pametno drzat tistega reka od uporabnika alkoholika? Da so kurbe cenejse kot pa zena, partnerice, fukfrendice....Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Babe?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj nam se sploh ostane za tolazbo?
In vecina bi zelela biti v najvisjem razredu, kar bo za drzavno blagajno idealno.Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj nam se sploh ostane za tolazbo?![]()
Do leta 201x je v planu tudi dolžino obdavčiti (progresivna lestvica)![]()
Cigle.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na ttx sem prebral da se zaradi povecanja sladkorne bolezni pripravlja dodatna obdavcitev sladkih pijac. Odvadili so nas cigaret, alkohola, sedaj nas morajo se cukra. Kaj nam se sploh ostane za tolazbo?
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
In vecina bi zelela biti v najvisjem razredu, kar bo za drzavno blagajno idealno.Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj nam se sploh ostane za tolazbo?![]()
Do leta 201x je v planu tudi dolžino obdavčiti (progresivna lestvica)![]()
CC Zero (pustmo vse skodljive aditive) al pa voda. Ce mi enkrat rata sporocimCitat:
Uporabnik stein pravi:
Če bi imel kako pametno alternativo, bi bilo lažje.
Predlogi?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi: