Dobra slow food gostilna

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Da ne iščem povsod me zanima, če kdo pozna kakšno dobro slow food gostilno na gorenjskem? Pa da ni ravno cena po 100 EUR na osebo (brez vina). Zanimiv mi je Krištof pri Kranju ali mogoče Brioni v Kranju, ostalo pa ne poznam kaj dosti. Lahko kdo kaj priporoči? Pa da ni gostilna, ki ima konstanto velike družbe, torej bolj intimna zadeva.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Prejšnji teden sem bil pri Jezeršku na Brniku in lahko žal samo odsvetujem. Baje je pri Medvodah veliko boljše, vendar tam še nisem bil...

Drugače pa lahko priporočam Evergreen v Smledniku...
wink-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Skarucna? Recimo, da je Gorenjska... Ene 70 po glavi bo... Ampak moras biti primeren tip za Slavkota prezivet
smile-1.gif
Al ga obozujes, ali ga pa hoces takoj fentat.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Jap, dobro je pr njem sam za prenašat pa booooli glava, včasih zna bit malo težek
smile-1.gif

lp D

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
pls definiri mal boli glava - mene je pr njem zmeri orng bolela, pa
ne-ne-1.gif
zarad pijače.
avtor teme probi pr Danilotu - jim uspe vse navdušit sploh če se zmeniš v naprej.

Nazadnje urejeno:

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
U glavnem hrana u redu sam teško ga je poslušat prenašat še težje, sploh ko začne nože u les nabijat. Vino no ja tudi boljše smo že po goltancu zlival vendar še zmeraj simpatičn. Tarifa pod 100 vendar hrana ni zmeraj na enakem nivoju - kvaliteta niha.

Bil sem enkrat povabljen k enim Bricem tako kot tam pa že dolgo nisem in po kvaliteti in po vsem spremljevaljnem programu zraven. Pojma nimam kje smo bili, bil povabljen tako da tudi cene nisem mogel definirat.

lp D