Več let sem jedel pri Pinkiju pizzo Panter, ki je REEEES dobra. Zadnje trikrat, ko sem naročil pa je bila pizza čist drugačna. Prej je bila dobro obložena, bogata, odličnega okusa..., zdaj je čiiiiiiisto tanka, skoraj nič sira gor. Prej sem pojedel tričetrt pizze brez skorje in sem bil čist sit, zdaj pojem celo s skorjo, pa nisem čist čist poln. Razlika je očitna, tud v okusu.
Sem klical in skritiziral, ko sem tretjič zapored dobil švoh pizzo in je rekla, da imajo novega kuharja. Sem rekel ok...naj porihtajo, da bo tako kot prej in naročil še enkrat in je bilo isto sranje.
Enako je pri tatarski omaki. Prej si dobil zvrhano posodco tatarske, zdaj dobiš manj kot polovico.
Parkrat sem probal naročit pri Jovotu. Pizza je sicer super in RES ogromna..., je pa TOK mastna in slana, da pride mast čez škatlo na spodnji strani.
Če se pošteno naješ, ni dober feeling v želodcu.
Pizzo naročam enkrat na 10 -14 dni, ko se mi ne da kuhat.
Kje še naročate, da so dobre pizze? Danes se mi ne da kuhat.
Sem klical in skritiziral, ko sem tretjič zapored dobil švoh pizzo in je rekla, da imajo novega kuharja. Sem rekel ok...naj porihtajo, da bo tako kot prej in naročil še enkrat in je bilo isto sranje.
Enako je pri tatarski omaki. Prej si dobil zvrhano posodco tatarske, zdaj dobiš manj kot polovico.
Parkrat sem probal naročit pri Jovotu. Pizza je sicer super in RES ogromna..., je pa TOK mastna in slana, da pride mast čez škatlo na spodnji strani.
Pizzo naročam enkrat na 10 -14 dni, ko se mi ne da kuhat.
Kje še naročate, da so dobre pizze? Danes se mi ne da kuhat.