Dobra masaža hrbta v Ljubljani?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Za manualno medicino sem zgoraj napisal, da je to na primer mo-gy. Pri meni je skoraj čudežno delovalo. Poznam tudi osebo, ki ji ni prav veliko pomagalo. Jaz sem imel težave s križem, drug pa z vratom.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Cenik najdeš na spletni strani. Posamezna terapija je 35 €. Rabiš jih kakih 5 - 6 in še prvi pregled. Torej nekje med 200€ in 250€.
Priporočam ti dvoje:
1. Preko svojega zdravnika doseži, da te da vsaj na neko diagnostiko (npr. rentgen skeleta). To pomaga tudi zdravniku manualne medicine.
2. Če imaš nek izvid o svojih težavah (ali tudi drugače), poišči na med.over.net forum manualna medicina in postavi vprašanje, če mislijo, da si "primeren" za njih. V tistem forumu odgovarja zdravnik maualne medicine iz Maribora.

Vsekakor pa so te spremembe na skeletu običajno "nepovratne" in na koncu je potrebno spremeniti tudi način življenja (telovadba, dvigovanje težkih predmetov, prisilna drža). Dokler te konstanto boli, si sam težko pomagaš. Uradna medicina pa je meni "pomagala" z naklofenom.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Pri teh zadevah (psloh če imaš rpobleme) se splača probat več zadev..ne se samo zapičit v eno reč (npr. Tajsko...). Mat jebolel roka, daje tud dvignit ni mogla..dobila je 36 krat protibolečinsko injekcijo...potem ji je pa rekel da nima več kaj..razen če še hodi po injekcije...
crazy1.gif

Pol je zvedela za kitajca (Šiška, LJ..blizu starega Kina Šiška)...ki dela z iglami (ne vem kako se reče)...sicer je mogla it 30x k njemu (stalo jo je nekje 800 EUr vse skupi) a roka je zdaj OK...tako da...

Od Gon-a imaš številko na PM

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Pri teh zadevah (psloh če imaš rpobleme) se splača probat več zadev..ne se samo zapičit v eno reč (npr. Tajsko...). Mat jebolel roka, daje tud dvignit ni mogla..dobila je 36 krat protibolečinsko injekcijo...potem ji je pa rekel da nima več kaj..razen če še hodi po injekcije...
crazy1.gif

Pol je zvedela za kitajca (Šiška, LJ..blizu starega Kina Šiška)...ki dela z iglami (ne vem kako se reče)...sicer je mogla it 30x k njemu (stalo jo je nekje 800 EUr vse skupi) a roka je zdaj OK...tako da...

Kmalu se bo oglasil Jest5 ali Phillips in zatrdil, da je bilo to samo placebo in da bila roka OK tudi brez špikanja.
cool-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
crazy1.gif

Pol je zvedela za kitajca (Šiška, LJ..blizu starega Kina Šiška)...ki dela z iglami (ne vem kako se reče)... sicer je mogla it 30x k njemu (stalo jo je nekje 800 EUr vse skupi) a roka je zdaj OK...tako da...

Kmalu se bo oglasil Jest5 ali Phillips in zatrdil, da je bilo to samo placebo in da bila roka OK tudi brez špikanja.
cool-1.gif
zgleda jo je denarnica začela bolj bolet kot rama...