Dobra kitajska restavracija v LJ?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pozdravljeni! Rabim nuuuujno info, kje v Ljubljani je dobra Kitajska restavracija, info rabim v nekaj urah
smile-1.gif
HVALA

Lp
Matej

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Do sedaj sem bil še najbolj zadovoljen na Litijski cesti, kitajsko mesto ali nekaj takega. Imajo tudi svoj parking, tako da to ni problem.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Restavracija KITAJSKI VRT

Vodnikova 240
1000 Ljubljana - Šiška

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hmmm lepo izgleda ta Veliki Hongkong, no še predlogov kajti še mi 10 forumašev predlaga 10 različnih mi nič ne pomaga
smile-1.gif
Recimo pa da je fino tudi da je zadeva čista, ne samo da je dobro, ta HK izgleda "čisto"... hvala

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Obe - tista na Vodnikovi kot tista na Litijski sta za mene dobri. Na Litijski ima prednost - veliko lastno parkirišče.

V črnučah nisem bil že 100 let in ne morem komentirati.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
če je prednost na Litijski parkirišče je minus kuhinja...

+1 kitajski vrt v Šiški

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Obe - tista na Vodnikovi kot tista na Litijski sta za mene dobri. Na Litijski ima prednost - veliko lastno parkirišče.

Nisem bil že nekaj časa, lahko pa potrdim napisano. Tja so me ponavadi zvabili ljubitelji kitajcev, torej zadeva ni čisto za lase privlečena in OP verjetno prav veliko ne bo zgrešil.

Edino pred kratkim sem iskal ime tiste na Litijski, pa sem ugotovili, da se tam nahajata dve, precej blizu, takoj ob cesti??? (potem nisem šel, ampak samo kot opozorilo, katera je *prava* pa ne vem)

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hmmm lepo izgleda ta Veliki Hongkong, no še predlogov kajti še mi 10 forumašev predlaga 10 različnih mi nič ne pomaga
smile-1.gif
Recimo pa da je fino tudi da je zadeva čista, ne samo da je dobro, ta HK izgleda "čisto"... hvala

Ja, vsak napiše po svojih iskušnjah. 100 ljudi 100 okusov. Ta na Litijski je pred firmo Rast. Res je še ena, tam nisem bil.

Največkrat sem v Rdečem Jabolku na Viču, ampak tam je nočna mora parkirat čez teden. Tudi na Vodnikovi nisem bil.

Po moje da z Litijsko ne moreš veliko falit, ampak odločitev je tvoja.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
To je tista lastnica katere moža so prijeli v Trstu ko je vozil vinjen, brez papirjev, zamrznjeno morsko hrano v navadnem kombiju v katerem se je drugače prevažalo avtomehanično opremo?!
sprasujem se.gif

Sicer sem ljubitelj eksotične hrane ampak to kar so pri nas kitajske restavracija je pod vsakim nivojem v vseh pogledih. Kolikor vem ni niti ene ki bi odstopala. (če pa kdo pozna se priporočam)

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ne poznam te zgodbe, lahko da je res. Ampak a poznaš zgodbe o naših gostincih, kaj vse počnejo, če smo že pri tem? Če bi vedel, ne bi šel nikoli jest v gostilno, tko da govorit, da so Kitajci packonarji je kar nekaj.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
To je ta na Litijski? => http://www.cesarsko-mesto.si/

Cesarsko mesto je OK. Tudi veleposlaniki hodijo tja. Bil včeraj pa je sedaj malo prenovljen ambient. Ne pričakuj preveč. Je lepo, za kitajsko restavracijo, ni pa presežek. Ena je tudi v Novih Jaršah, Zmajev paviljon, meni tudi zelo dobra. Tista v Šiški (Dravlje?) pa me ne prepriča.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ne poznam te zgodbe, lahko da je res. Ampak a poznaš zgodbe o naših gostincih, kaj vse počnejo, če smo že pri tem? Če bi vedel, ne bi šel nikoli jest v gostilno, tko da govorit, da so Kitajci packonarji je kar nekaj.

Poišči na 24ur.