Dobesedno banana država...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Saj je v okolici Žabjaka še huje, tam se vidijo sledovi po fasadah okoliških hiš.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
sej to... če bi jst tkole z ak47 streljal naokoli bi že samo zaradi tega nej3bal na polno, kaj šele, če bi prišlo do prijave zaradi luknje v vozilu od mojega metka....
bonk.gif

Žal nisi cigan in te CSDji in modre pičkice drugače obravnavajo, jebiga...
crazy1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Hmm, čist iz firbca... A to stanuješ v blokih na Cankarjevi, da je možno da je direkt priletelo? Kolikor vem bližje Brajdičem ni blokov...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Nedolgo nazaj so polcaji na dolenjskem z marico prisli v cigansko naselje preverit, ali je ukraden policijski avto tam.
In so se vrnili brez marice...
bonk.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
ne verjamem tem zgodbicam, ker so najbrž pretirane

Sicer pa a je možno kej dobit od zavarovalnice na podlagi polcijskega zapisnika čeprav avta nimam kasko zavarovanga?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
ne verjamem tem zgodbicam, ker so najbrž pretirane

Sicer pa a je možno kej dobit od zavarovalnice na podlagi polcijskega zapisnika čeprav avta nimam kasko zavarovanga?

nič ne boš dobil..žal

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
ker nismo mi krivi, da določeno "populacijo" država ujčka in jih amnesty international dela boge po celem svetu...

če maš predloge kako stanje izboljšat pa le povej, samo dolenci sami bomo težko.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
No zdej je uradno: metek iz kalašnika, priletel pa ni od blizu. Tako da moji "prijatelji" niso bili, ampak vsi vemo da so bili cigani iz Hudej. Samo noben ne bo s prstom kazal na njih.

Mater vam jebem ciganoljubsko
10.gif

OK! bulshit!! če je tole na strehi luknja od 7.62 sem jest kumara!!! pa ne mi da se ne vidi kakšna je v resnici luknja-ker se!
in tist k je to reku da je od kalaša je izobražen na ravni enoceličarjev!

ker pa predvidevam da nekdo ni bil direktno navpično nad tvojim avtom in izstrelu metek v avto je tole edino posledica padca krogle...

aja še to: dve M2 pa zabrisat tja na predpražnike če jih majo,golazen hudičeva!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
jaz si tudi tole zgodbo razlagam kot prosti padec krogle. Drugače skoraj ne more biti, vsaj po napisanem sodeč.
brgo. imaš sedež poškodovan direkt pod poškodbo na stehi?
Zavarovalnica pozabi. mislim da lahko podaš kazensko ovadbo proti neznani osebi. Vendar v naši državi upat na rešitev v tvojo korist....
softi; kdaj se bodo dolenci v roke vzel? So se že v Ambrusu, pa veš kak je bil rezultat. Drnovška ni več, rančev (vojašnic v državni lasti) kamor bi jih naselili tudi vedno manj....
No edino denarja imamo še dovolj da jim kupimo kak(bomo pa pokojninsko reformo dvignili na 80 let) privat ranč in tako dvignemo promet z nepremičninami.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Obvezno obvestit medije, Žurnal, PopTV, take ki bodo popadli novico. Pa nič okvirjev omenjat, govorit v stilu mafije "res ne vem kdo bi to storil, praktično nimam nobenih sovražnikov itd...", naj do teh zaključkov sami pridejo.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:

OK! bulshit!! če je tole na strehi luknja od 7.62 sem jest kumara!!! pa ne mi da se ne vidi kakšna je v resnici luknja-ker se!
in tist k je to reku da je od kalaša je izobražen na ravni enoceličarjev!

ker pa predvidevam da nekdo ni bil direktno navpično nad tvojim avtom in izstrelu metek v avto je tole edino posledica padca krogle...

Za kroglo sem ti povedal, da je precej velika. Špičasta, od oka 3cm dolga. Mi je v bistu vseeno od česa je. In jasno, da je luknja posledica padca krogle. Zato se nič manj ne sekiram...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Obvezno obvestit medije, Žurnal, PopTV, take ki bodo popadli novico. Pa nič okvirjev omenjat, govorit v stilu mafije "res ne vem kdo bi to storil, praktično nimam nobenih sovražnikov itd...", naj do teh zaključkov sami pridejo.

Trenutno razmišljam o nabavi in uporabi lastnega kalašnika ne pa omedijih
smile-1.gif