Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pol pa mi naj prvo inekcijo stisnejo že ko stopim iz avta, drugo v čakalnici, tretjo pa na stolu, hvala
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pol pa mi naj prvo inekcijo stisnejo že ko stopim iz avta, drugo v čakalnici, tretjo pa na stolu, hvala
To je najmanjši problem, lepo rečeš inekcijo pred posegom in imaš mir, samo je 8 evrov za plačat, seveda se jih splača dat.
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Jaz predlagam tega.
http://www.ran.si/
Odkar hodim sem sem zgubil ves strah pred zobozdravniki (prej sem se že en teden prej tresel). Tudi sestra je zelo pozorna in ves čas sprašujeta če kaj boli ipd...
Ima tudi rendgen in kamero, tako da pred posegom poslika.
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
To je najmanjši problem, lepo rečeš inekcijo pred posegom in imaš mir, samo je 8 evrov za plačat, seveda se jih splača dat.
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Se strinjam, prvo jst sploh ust ne odprem, če inekcije ne prime u roke, drugo pa je, da mora bit moški, ker sm upazu, da majo dost bl filing za delat, kot pa ženske. Lahko, da sm mel pac slabe pa robustne zobarce, ampak tko se mi dozdeva
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Jaz predlagam tega.
Odkar hodim sem sem zgubil ves strah pred zobozdravniki (prej sem se že en teden prej tresel). Tudi sestra je zelo pozorna in ves čas sprašujeta če kaj boli ipd...
Citat:
Uporabnik Zerly pravi:
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Jaz predlagam tega.
se strinjam z napisanim.
Dolgo sem iskal zobarja in k sreči naletel na dr. Hočevarja. Hodim privat in zadnje leto tudi na koncesijo. Res je da ni poceni, zamenjam ga pa ne.
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Kako ma porihtane ("ločene") stvari privat / na koncesijo?
Citat:
Uporabnik Zerly pravi:
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Kako ma porihtane ("ločene") stvari privat / na koncesijo?
Kaj te bolj natančno zanima?
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Nima veze, drzava nudi samo nujno pomoc in fertik (bolecine etc.). Povej ti men zakaj placujemo drzavi in se v zasebni zep? Ga ne poznam, ki ne bi vsakomur se nekaj zaracunal. Wtf? Boljse to, boljse ono, mozno. Naj nekdo proba v ordinaciji rect, naredi mi samo kar placa zavarovalnica. Vse skupaj je en velik golaz, ce mene kdo vprasa. Naj dajo lepo pakete zavarovanj pa mirna bosna. Se vedno ti preostane, da placas vse sam. Marsikdo to pocne kljub temu, da đabe prispeva še v blagajno, da se nekateri mastijo. Sicer je pa off topic tole.