DOBER ličar v Mb

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.669
1.171
113
Titograd
Rabim enega res dobrega ličarja, en [censored] je punci v evroparku avto potegno čisto skozi barvo do plastike (zadnji odbijač)...... itak bo parkirišče uveljavljano, zdaj samo kateri je res dober v Mb?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.452
113
Citat:
Uporabnik lordinho pravi:
Magdalenc

Ta prepotentnež?
hysterical-1.gif
Na Passatu mi je barval haubu, čez pol leta začelo barvo dvigovat, o reklamaciji ni hotel slišat dokler ga na steno nisem prislonil.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
na ptuju imaš enega vrhunskega, mi je kolega povedal zanj, ki je sam mehanik in ličar

šlo se je za enega A6 novejšega, ki ga je popolnoma razbila toča, ta mojster ga je v 9 urah poravil in zglancal do amena, trije so ga gledali pol ure, pa noben ni našel sledi, da bi ga kdaj toča dobila

samo ti ne morem povedat do vikenda naslova

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.669
1.171
113
Titograd
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Za ličarja ne vem, ampak poglej/vprašaj v Evroparku, če je kamera kaj posnela.

Vprašal ja, dokler je bil varnostnik poleg sem slišal kaj sta se pogovarjala, ampak ni bilo videti nič sumljivega... so poslikali in rekli da posnetkov tak ne morem videti, da jih bo pogledala policija ali pa zavarovalnica, če bo zahtevala posnetke.

In ja, uveljavljano je bilo parkirišče.

Hvala za ličarje
smile-1.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
na ptuju imaš enega vrhunskega, mi je kolega povedal zanj, ki je sam mehanik in ličar

šlo se je za enega A6 novejšega, ki ga je popolnoma razbila toča, ta mojster ga je v 9 urah poravil in zglancal do amena, trije so ga gledali pol ure, pa noben ni našel sledi, da bi ga kdaj toča dobila

Javi prosim naslov tega gospoda, vedno prav pride. Pa je tudi klepar mogoče?

tayfun

Pripravnik
2. jun 2009
102
0
16
Pri Omanu v Pernici naredijo brezhibno, se pa pri njih vse polira, tako da ni smetk potem, imajo enega, ki potem dela finiš na avtih.

B81

22. jul 2007
38.063
11.225
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Že imaš naslov?
smile-1.gif