Do kolko delajo stacjonarci?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Skoz naselje, kjer so ravno "napolnili" škatlo, sem z motorom padel mimo še sam nevem koliko, zdaj pa me zanima,
do kolko te ti radarji ujamejo, slikal me je v rit.

Torej;

- slikajo v obe smeri?
- te ujame tam 160-170 še?
- se dobro vidi tablica pri tej hitrosti?
- predvidevam da mam ene 14 dni preden pride kuverta ane?

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
giant-pickle-766063.jpg

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Stric od prijateljeve sestrične je pilot v US Navy in je baje poletel mimo enga tacga radarja s svojim službenim F/A-18 pa ga tudi ni zaznal.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz
kaj se tle prbija vse.

Na myth bustersih so testirali in je bilo mislim da okol 350km/h da radar ni vec zaznal

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.483
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Skoz naselje, kjer so ravno "napolnili" škatlo, sem z motorom padel mimo še sam nevem koliko, zdaj pa me zanima,
do kolko te ti radarji ujamejo, slikal me je v rit.

Torej;

- slikajo v obe smeri?
- te ujame tam 160-170 še?
- se dobro vidi tablica pri tej hitrosti?
- predvidevam da mam ene 14 dni preden pride kuverta ane?

Bil si prepočasen. Če nisi sposoben mimo radarja peljat z zvočno hitrostjo raje upoštevaj omejitve.
In upam da se boš s svojim motorom pravočasno izločil iz prometa. Prej kot ubiješ nedolžno žrtev.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.483
113
SV SLO
Torej bo šla zadeva med nerešene kejse?

Bo ja! Ko se ti in tvoj bližnji sorodnik razkantata.

Nimaš niti toliko jajc, da bi prevzel krivdo. Vse so krivi sorodniki.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
kaj se tle prbija vse.

Na myth bustersih so testirali in je bilo mislim da okol 350km/h da radar ni vec zaznal

a niso na mith busterjih neki sprobaval to preverit, imeli so nekega labota, ki so ga potem vozili tako po upokojensko, da sem skoraj ugasnil TV.... in stacionarni radar naj te nebi več zaznal pri realnih 275km/h, unima dvema pa sploh ni uspelo priti do te hitrosti, zaključek pa je bil da sploh ne moreš biti tako hiter, da te radar ne zazna. kar seveda ni res. istočasno pa je mlajša ekipa mith busterjev testirala še razne folije in premaze na avtomobilih za radarske pištole, pa tudi tam ni bilo nekih novih ugotovitev.....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.

Odvetnik mi je rekel, da ko pride pošta naj napišem da je vozil ožji družinski član, proti kateremu nerabim pričat (ali nekaj takega).

med nerešene kejse ne bo šlo, ampak ti vseeno kar napiši tako, če ti je tako dejal odvetnik
tongue-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.

Odvetnik mi je rekel, da ko pride pošta naj napišem da je vozil ožji družinski član, proti kateremu nerabim pričat (ali nekaj takega).

PoveJ, da je bakica vozila. Sicer bos se vedno moral skesirat kazen, ampak izpit bo pa njej sel. Potem pa upam, da naslednjic prides na kaksen poln slepar
wink-1.gif
. Čirz.

Aja, pa ce jaz kaj vem stacionarci slikajo spredaj, tako zelo verjetno res buce valis.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Zelo težko se premagujem, da ne pošljem linka do te teme določenim uradnim osebam
evil.gif