Vse to se zamenja z led žarnicami.pozabil si še žarnice v notranjosti.Sem vse menjal z led žarnicami.Malo so dražje .ne crkujejo pa kot po tekočem traku.Tablico sem osvetlil s 50 cm trakom.sploh nisem potreboval vzvratnih luči ker je zadaj svetilo po tleh 5m.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
55W + 55W + 5W + 5W + 5W +5W +5W +5W = 140W (sprednji zasenčeni, sprednji pozicijski, zadnji pozicijski, osvetlitev tablice). To načeloma gori pri avtih, ki ne fejkajo dnevnih z meglenkami
Drugače pa 2x21W za klasične dnevne... (menda zakon pravi da morajo dnevne luči svetiti z vsaj 35% svetilnosti zasenčenih luči).
Potem so po tvoje vsi zarukani.Zakaj pa bi bilo nelagalno?Citat:
Uporabnik tony pravi:
Možno, ampak izključno zaradi zarukanosti preglednikov, ker je to popolnoma nelegalno...
No, upam, da si vsaj stare žarnice spravil na varno
.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Enako, da ne smem notranje osvetlitve zamenjati.
Vse led žarnice so enakega tipa kot navadne,zato ne pametuj če nimaš tri čiste in ne piši kaj sem zamenjal ,ker sem v slovenščini napisal"VSE".Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Model razen za osvetlitev tablice ni menjal z LED. Kaj imaš pa notri za osvetlitev kabine pa preglednika ne briga.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A ne ga biksat no... A imaš one z uporom (canbus error free?) ker boš hitro še svetilne enote (luči) menjal v tem primeru.
Drugače imam zamenjane notranje žarnice osvetlitve (W5W) že več kot leto, pa se ne hvalim s tem.
Kar pa si napisal ob razlagi je pa bedarija na kvadrat, saj ti med vožnjo podnevi ne gori komplet notranja osvetlitev?