Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Pa čokoladni in vanilijevi navihančki
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Na koncu dobiš eno packarijo,
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Pa je to sploh užitno?
Sam imam odpor do instant hrane pa še sam ne vem zakaj.
če se mi ne mudi pretirano hitro jesti, namesto navadnih testenin vzamem največje školjkice, jih dam kuhat, vmes pa zmešam tuno, koruzo in kislo smetano. počakam, da se makaroni ohladijo, zmešam vse skupaj v največji skledi, dam v hladilnik, da se še tam ohladi, potem pa ... mljaskCitat:
Uporabnik Spirit pravi:
Hmmm, meni se tudi ne da danes kuhati pa še zbolel sem... naredil sem si pa:
1. Skuhaš 50g polnozrnatih
2. Odpreš in odcediš 80g
3. Zmešaš
4. Poješ
Če želiš eksperimentirati, si lahko vmes dodaš še žlico kisle smetane in vse skupaj pomešaš. Na koncu dobiš eno packarijo, polna kvalitetnih OH in beljakovin, ki je meni še celo sorazmerno dobra glede na čas kuhanja.
Čas priprave: 10'.
Kalorije: cca. 400 kcal (18g B, 37g OH, 20g M)
Lahko pa narediš omakico. Dušiš por, dodaš eno jušno kocko(če imaš malo samo pol, drugače je preslano), malo topljenega sira, ko se zgosti dodaš še tunino. Nato vse skupaj vreš na testenine.Citat:
Uporabnik sass pravi:
če se mi ne mudi pretirano hitro jesti, namesto navadnih testenin vzamem največje školjkice, jih dam kuhat, vmes pa zmešam tuno, koruzo in kislo smetano. počakam, da se makaroni ohladijo, zmešam vse skupaj v največji skledi, dam v hladilnik, da se še tam ohladi, potem pa ... mljaskCitat:
Uporabnik Spirit pravi:
Hmmm, meni se tudi ne da danes kuhati pa še zbolel sem... naredil sem si pa:
1. Skuhaš 50g polnozrnatih
2. Odpreš in odcediš 80g
3. Zmešaš
4. Poješ
Če želiš eksperimentirati, si lahko vmes dodaš še žlico kisle smetane in vse skupaj pomešaš. Na koncu dobiš eno packarijo, polna kvalitetnih OH in beljakovin, ki je meni še celo sorazmerno dobra glede na čas kuhanja.
Čas priprave: 10'.
Kalorije: cca. 400 kcal (18g B, 37g OH, 20g M)