Dizel za 5 do 6 jurjev

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.831
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Janjo je treba dati v zapor ker 60 ewvrov mesecno ogoljufa drzavo. Kot tistega ki je tehnicne potrjeval v lescah.
Tisti ki imajo ob 5 kE place 100 mio ptremozenja je pa treba dati nagrado....
Evo si že ugotovil...

To, da nekdo krade 5 MIO EUR ne OPRAVIČUJE tistega, kateri krade 60 EUR. To je le dokaz, da pravna država v Sloveniji ne deluje. Če je treba preberi še ene 10x. Btw. taki kot je Janja kradejo tudi tebi, ko jim plačuješ vrtec in še kaj drugega. Če ti še ni jasno.
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.831
113
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
In koliko imaš lahko plače? Samo toliko, da vem ali lahko tudi jaz mirne duše kradem in goljufam?
Če si brezposeln po moje lahko že ropaš in ubijaš ljudi.
cheer.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.481
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik janja77 pravi:
Letnik 2003 ali mlajši, da gre na kurilca. kolikor sem brala, reno ne pride v poštev, čeprav mi je kangoo všeč, saj gradimo. pogoj je še klima in da ni malček. V opravičilo naj povem, da sem trgovka in delam čez 200km dnevno, pretežno po avtocesti, za mizerijo. Prihranek pri gorivu mi veliko pomeni. Za odgovore hvala že vnaprej.

Nakladaš in to zelo! Jockaš, da imaš plače 600 eur ob tem pa kupuješ avto za 6000 eur in še hišo gradiš.
Sigurno je tvoj mož kak minister .....

B81

22. jul 2007
37.692
10.968
113
Kaj pa bencinar, ki pije v osnovi 7,5 litrov, s plinom pa še manj?
janika....
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Upam, da kupiš avto, natočiš kurilca in te dobijo. Kazen je odvzem avta in mučos penezos!

Tle ni opravičila.

Zakaj tu ni opravičila? Opravičilo je da plačaš kazen, to pa je to. Če so pa kazni prenizke pa nismo mi kurilkoti krivi.
Sicer pa kje piše, da bo tankala v SLO, mogoče bo tankala v AU in tvoj proračun nebo trpel.

Ti pa kar pridno delaj za pahorje pa golubiče, jaz nemislim.

na temo:
Praviš da nesme bit malček, že ok, ampak recimo prvi 206HDI gredo na malinovec
smile-1.gif
Pa malo šans je da te s tem avtom ven cuknejo,
prvič ker ni to neki common dizel, drugič pa mali avtek (so razni pasati, golfi, audiji, sharani bol zanimivi), povrhu vsega še pa je francoz, in carinikom je jasno da francozi ne gredo na cviček, razen ti čist taprvi, za kar pa malokater ve da gre.
smile-1.gif

Porabe bo okol 6 oz. manj če boš "pridna" na AC in furala 110, finančno pa tebi to pomeni malo manj kot 4€ na 100km, zmagovalka.

Sicer pa glej za golfi, ampak tu te radi ven cuknejo, z 206tko te skor ziher nebodo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj pa bencinar, ki pije v osnovi 7,5 litrov, s plinom pa še manj?
janika....
evil.gif

Bencinar ki pije 7,5 se na plin ne splača predelovat, ker boš tistega 1,5k relativno pozno dobil not, ko se ti bo komaj
začelo "profitiranje". Vse kar je pod 2.5 motor, se meni zdi predelovat nesmiselno, zračunaš si kok km boš z avtom delal,
zračunaš kok je to razlike v primerjavi prejšne porabe, na stotko bo to okol 1,5-2€, nato to razliko računaš na 1,5 budgeta ki
si ga vložil v predelavo, in nato se komaj začne profitiranje, od oka po 75k km, to pa je za povprečnega slovenistanca dve leti
furanja, potemtakem moraš avto met 6 let, da se ti neka matematika povrne.

V šestih letih ti bo pa tista predelava vsaj 2x pošteno crknila, pa še računaj s temi stroški.

Ostajam na cvičaku.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik janja77 pravi:
Lepo, zdaj sem že tatica. Kaj so pa prebivalci določene skupnosti, ki kradejo v naši trgovini? Jaz kurilca pošteno plčam, kako ga uporabimje pa moja stvar. Vidim, da sem prava kriminalka z mojimi 60€ na mesev prihranka.
priden.gif

Oboji ste ciganski lopovi. Srecna (srecen) ? Bohvari razmisljati o cem drugem, kot nategu vseh ostalih ... nikarte druge sluzbe, ker cvicek+200km+mizerija=zmaga !
zmaga.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Upam, da kupiš avto, natočiš kurilca in te dobijo. Kazen je odvzem avta in mučos penezos!

Tle ni opravičila.

Zakaj tu ni opravičila? Opravičilo je da plačaš kazen, to pa je to. Če so pa kazni prenizke pa nismo mi kurilkoti krivi.
Sicer pa kje piše, da bo tankala v SLO, mogoče bo tankala v AU in tvoj proračun nebo trpel.

Ti pa kar pridno delaj za pahorje pa golubiče, jaz nemislim.

na temo:
Praviš da nesme bit malček, že ok, ampak recimo prvi 206HDI gredo na malinovec
smile-1.gif
Pa malo šans je da te s tem avtom ven cuknejo,
prvič ker ni to neki common dizel, drugič pa mali avtek (so razni pasati, golfi, audiji, sharani bol zanimivi), povrhu vsega še pa je francoz, in carinikom je jasno da francozi ne gredo na cviček, razen ti čist taprvi, za kar pa malokater ve da gre.
smile-1.gif

Porabe bo okol 6 oz. manj če boš "pridna" na AC in furala 110, finančno pa tebi to pomeni malo manj kot 4€ na 100km, zmagovalka.

Sicer pa glej za golfi, ampak tu te radi ven cuknejo, z 206tko te skor ziher nebodo.

Ups, so ti ze odstrelili alter-ego ?
priden.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mene tut ne. Se pa začenja počasi vojna med kurilkoti in cariniki, jih zadnje čase lepo srečujem, ampak nasrečo vedno tako
bedasto stojijo da jih v tistih lajbičih vidim na kilometer, pa prec zavijem makar kar k prvi hiši na hof, obrnem, pa grem po drugi poti.

Eni tukaj se tako bunijo na nas kurilkote, kot da jim dobesedno s talera jemljemo hrano. Pa naj vsak vse počne po svoje,
letno plačam 3x vec policiskih kazni, tako da dvomim da je drzava kaj prikrajsana, kvecemu zna se kaj profiitrat, ker sem sam
neracionalen ker poceni tankam, pol pa ne gledam na porabo in ga prevec stiskam. Letos sem imel placilnih nalogov
ze vec kot 5, od tega enega v avstriji, tako da nevem cemu se folk tolko zdira, ce ne pozna kompletne situacije.

A mislite da kmeti po bregih se pa z tomovinkovici vozijo na nafto ali kaj, yeah right...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.960
113
pri taščici
Placa me ne zanima. Mene zanima kako so prisli do xyz mio premozenja ob "5" kE place v nekaj letih. To mi nekaj ne gre skupaj.
Aja seveda, oni so poslovnezi, kot moji sefi ko so nam v ponedeljek obljubili stecaj....kakor so dobili tako bodo zgubili. Zalost je samo to, da je zaradi njihovega "poguma" nekaj 10.000 vec ljudoi na borzi, da moramo dati 100 evrov/prebivalca za nlb.....in to v casu ko pahor kavice kupuje za reprezentanco.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.831
113
Recimo, da so zadeli na lotu
evil.gif
.
Sicer pa še enkrat: to je zgolj dokaz, da pravna država oz. davčna služba ne deluje. In to je to. Ni opravičilo za to, da ti pa lahko pokradeš recimo pol stroja v fabrki.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.960
113
pri taščici
100 mio na lotu?
Pa tudi ce je, me ne moti. Takega ima davcna zavedenega. In od tistih 100 mio ima precej nasa drzava. Od tistih ki pa jaz govorim ima pa samo brezposelne, kredite. Slabo ime v tujini.....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sad pravi:
da pravna država oz. davčna služba ne deluje

Deluje, skupaj.
smirk-1.gif

Sicer pa kot vsi pljuvate čez direktorje... To je delo direktorja, to je njihova služba. Kater direktor si pa nebi nagrabil?

Hanzi, upas rečt, da si ti nebi sebi nastavil 5k plače, ampak 1800, zato da bi tvoji delavci dobili 750 namesto 600 plače?
Ne mi govorit.

Oče je pred 20imi leti bil v podjetju, ki se je ukvarjalo s tiskom in tekstilom. Ko jim je blo tam gospodovega 95 vsem jasno,
tudi čistilki, da gre zadeva h koncu, so še na vseh strojah menjali "kartuše", rezila, in to so bili "servisi" za par 10k DEM, po stroju.
Zakaj le..
smirk-1.gif
Pa so si lahko zaposleni mislili kaj so si hotli, tedanji direktor je zadevo namestil tako, da zdaj ko bo počasi
brez službe, si je lepo opremil stroje, saj so tako bili več vredni...

Ne tolko pljuvat po upravah in vladi, ker če bi mi bili na poziciji, bi si tudi rezali kose pogače. To je normalno in človeško,
da pa jih najebe 300 zarad enega pa je stalnica.

Sej če ti ni kaj všeč, pokličeš v komercialo, pa poveš naj ti knjižico pripravijo...

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
100 mio na lotu?
Pa tudi ce je, me ne moti. Takega ima davcna zavedenega. In od tistih 100 mio ima precej nasa drzava. Od tistih ki pa jaz govorim ima pa samo brezposelne, kredite. Slabo ime v tujini.....

Pa kaj to briga tistega ki ima polno vrečo glej ga... Legalno si lahko odneseš 100mio, a ti res nebi bilo vseeno, kaj ima
od tega tvoja država, pa kako bo ime v tujini?

Eni ne razumete kapitalistične politike. Nagrabi kok lahko na način, da nisi nič kriv; če nebote, bo zadeva izpadla enako
le vi bote ob din-din. Treba je bit na poziciji da to razumeš, tako siti ne razume lačnega.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sej če ti ni kaj všeč, pokličeš v komercialo, pa poveš naj ti knjižico pripravijo...

A v komerciali so sedaj knjižice, ko jih v kadrovski ni več?
grin1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
To, da nekdo krade 5 MIO EUR ne OPRAVIČUJE tistega, kateri krade 60 EUR. To je le dokaz, da pravna država v Sloveniji ne deluje. Če je treba preberi še ene 10x. Btw. taki kot je Janja kradejo tudi tebi, ko jim plačuješ vrtec in še kaj drugega. Če ti še ni jasno.

Tole si pa mal narobe povedal...

resnica je taka... opravičljivo ni nič od napisanega, vendar če te pr kurilcu dobijo, si kaznovan z globo, če kradeš veliko (5 miljonov) si džek, brez globe, (zastara, ni dovolj dokazov blabla) in je politični konstrukt...

če ti v naši Sloveniji še ni jasno......

tomi

Guru
1. sep 2007
18.703
9.919
113
40
MB
pa to jaz vedno povem kolegom, jebiga, tisti ko je na vrhu si lahko jemle, kot da nebi blo isto če bi bla jaz al pa ti na takem položaju, magari v kaki večji firmi al pa na političnem položaju, logično da bom prvo kolegom zrihtal biznis, dobro ceno ti da pa še veš da dobro dela, če kdo reče da sam nebi isto je pač lažniv pes
grin1.gif