Divji prašič

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj ne povabiš? So te tako učili?
Ej, enga prašiča že ima. Kaj bo počel z dvema
confused-1.gif
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Dentex: kamu lahko prinesem pir. Lahko prideš tudi po njega
wink-1.gif


Fižol se vedno kuha po tvojem receptu, ali samo za praženega?
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Hanzi, lej lahko narediš zaroštanega, se pravi dodsaj malo česna na koncu ko ga pražiš. Pri zaroštanem fržolu je bistvo, da ga 3/4 pretlačiš ostanek flikneš not pol k je ostalo stlačeno in dobiš gosto ampak res gosto župo, zalivaj z vodo od fižola v kateri si ga kuhal. Not tud ni treba pečenke metat, narež domačo prekajeno kuhano klobaso, zraven pa repo z kašo in malo česna in podmeta.

Temu u Lublan pravmo kašnata repa pa zaroštan fržou. Gre tud dobra kuhana šunka al pa podobno.

Ampak vrnimo se k pujsu

lp D