Diski, ploščice

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Epilog: po enem mesecu so končno pisno odgovorili in stornirali zavrnjen račun.

Berem, da so precej bolj prijazni in profesionalni servisi v Avstriji. Ima kdo kaj izkušenj? Predvsem Graz, ker sem itak večkrat tam in bi izkoristil priliko.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.595
480
83
kdobi bil lahko bolj prijazen v Gradcu? Sprejemnik, kajneda, saj z drugim nimaš opravka
bo pa sigurno račun precej višji, glede na to, koliko VAG avtov se zvozi na VW Integral Jesenice ravno zaradi cenejše urne postavke

so pa razlike v odnosu do stranke v Sloveniji znotraj neke pooblaščene mreže lahko ogromne

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ne, popravili so naslednji delovni dan in poslali ločen račun za dodatne ploščice, saj sem vse napisal.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
kdobi bil lahko bolj prijazen v Gradcu? Sprejemnik, kajneda, saj z drugim nimaš opravka
bo pa sigurno račun precej višji, glede na to, koliko VAG avtov se zvozi na VW Integral Jesenice ravno zaradi cenejše urne postavke

so pa razlike v odnosu do stranke v Sloveniji znotraj neke pooblaščene mreže lahko ogromne

Zato pa sprašujem.

Izboljša se lahko praktično vse, od pozdrava naprej. In če za redni servis vsako leto pustim tam 500€, bi se kdo lahko malo potrudil in ponudil kak sok, ne zahtevam rdeče preproge in kaviarja.

To zdaj pišem za MB-servis izkušnje, drugo leto bo očitno en drug, vprašanje ali pri nas, ali v tujini. Avstrija je pač bližje kot LJ.

Primer o čem govorim, iz drugega foruma:

Pridem v sprejemne pisarne za servis, me tam pričaka prijetno izgledajoča gospodična, ji na kratko opišem problem, me posede na kavč in pove da bo poklicala mehanika. Mehanik pride, mu povem problem, me prosi za ključ in to je to.
Gospodična mi ponudi sok,kavo,crossaint, časopis in revije.
Čez 35 min se vrne mehanik, mi da v roko 2x A4 formata izpisa in pove da so vozilo dali na tester, da je bila očitno neka napaka senzorja, da je vse ok - ker pa so imeli avto že na testerju, so pa pregledali še ostale zadeve in je vse ok.
Fino. Vprašam koliko sem dolžen in pazite sedaj odgovor: ''Nič. Saj vam nič nismo naredili.''
Dalje..pridem do avta, avto opran. Se vsedem noter, na sovoznikovem sedežu flyer kjer piše ''dovolili smo si očistiti vaše vozilo''.
To je servis! Pa da se razumemo, ne zato ker sem goren'c in ker je bilo zastonj :D ampak, ker imajo nek človeški,logičen odnos: Če nič nismo rihtali, nič ne bomo računali.
Na AC pa samo da avto notri zapelješ, je 100 EUR za dober dan...Zakaj? Ker očigledno pač lahko!

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
To ti more bit kr nerodn, da ti avto operejo, ker da z usranim skretom sploh prides tja.....zaradi takih bi jaz racunal 100 za dobrodoslico ravnotako. Clovk je brez odnosa, da prpele ves posran avto mehankarju, da mu bo le ta pomagal....bravo.res.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
To ti more bit kr nerodn, da ti avto operejo, ker da z usranim skretom sploh prides tja.....zaradi takih bi jaz racunal 100 za dobrodoslico ravnotako. Clovk je brez odnosa, da prpele ves posran avto mehankarju, da mu bo le ta pomagal....bravo.res.

Najbolje da mu pripelješ že servisiran avtomobil in mu še plačaš. Kake mate eni, ok če je namerno usran še razumem, očitno tukaj govorijo od prahu, dežja..itd.

Ti pa govoriš kot da te mora biti npr. sram ko greš v trgovino kupit npr. kruh, bi bilo bolje da ga sam spečeš
bonk.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
ko bi ti vedel kake avte folk na servis vozi.

Not smetišče. Čiki povsod pepel povsod.
Druga scena povsod pasje dlake in smrdi po pesu tak, da poleti koraj kozlaš ko se not vsedeš.
potem maš take kot da bi se v kamnolom vsedo. Peska a izvoz.
Pol maš take ko pol ure iz predala ven smeti jemleš, da sploh lahko menjaš mikrofilter.
Blatni avti tak da ko ga podložiš greš lepo delavnico pometat ker je 5 kil blata dol padllo.
Felne tak vsrane, ko pride gume menjat, da pomojem niso vidle pralnice 5 let. In pol to centiraj. Moreš najprej not 5 kil peska dol spravit.

pa da te vidim frajerja to šraufat pa it na probefar ko ti gre na kozlanje.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Pol maš take ko pol ure iz predala ven smeti jemleš, da sploh lahko menjaš mikrofilter.

Popravek - maš take, da ko odpreš predal se ven vsuje 10 kg smeti, pa je potem predal še vedno poln raznorazne krame. Potem seveda rabiš več časa, da to nazaj noter zbašeš, kot ga porabiš za menjavo mikrofiltra.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:

Niti ni nujno, da je bil "ves posran". Operi avto in se pelji po AC par 100km, sploh če je mokro, boš presenečen.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.595
480
83
dobro, eno je avto po AC vožnji v takem času kot smo sedaj, drugo pa je luka51 tip vozila, ki jih je dandanes res preveč v delavnicah
vedno se vprašam, če imajo v avtu tako, kakšno imajo šele doma?
sem včasih montiral routerje po terenu, jao, kako imajo nekateri doma, to te prime srat