Diskači in pecanje

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Kaj kukuruz, tako sem jaz delal, prijel za roko in malo potegnil, če je bilo ok, sem ji rekel, da mi plača kak wiski in potem je bilo vsakič fino, no, seveda so bili trenutki neuspeha, vendar redki, uhani in usnjena jakna so delali svoje in jelov kep čevlji.

kaj pa briljantina, GA628 z kratko svetlečo anteno za pasom in kangol čepica nazaj obrnjena so manjkali?
d055.gif

g_man

Pripravnik
18. avg 2007
100
0
16
38
Lej poba, vidim da se ti glede tega preveč preobremenjuješ. Sej drgač imaš zanimiva razmišljanja in poste, ampak vseeno se sliši kot da bi jih pisal neki potreben 17-letnik
tongue-1.gif

Fora z diskači je ta: diskači so mesta, kjer se pridejo mladi (ponavadi) za vikend sprostit, popit (in če sreča da) kaj dobrega ulovit. Ker te sreča nima rada, si ta večer ostal praznih rok, drugi vikend tudi tako, in tretji tudi itd. , denar pa samo leti za pijače... Človeka to počasi začne morit in počasi začene hodit v diskače SAMO zaradi ulova. Vidiš, kle je pa napaka. Ker če se ti gre samo za to, se ne boš obnašal tako kot se ponavadi, glumil boš nekega bad boya al kaj takega, ženske pa te itak takoj prečitajo. Itak pa ženske ki padajo na take, niso za razmerja.
Ko grem kdaj v diskača, vidim al ženske plešejo v paru al pa sama neki miga tam vsa neki zamorjena, poleg nje polno nekih jebačev, mogoče se kdo upa pristopit do nje mogoče ne, in tako se pojavlja Ynosov efekt,ki ga je že enkrat opisal.
Tako, da je najbolje pristopit do ene normalne, luštne , simpatične, tako kot si že rekel , najbolje pred diskačem, izmenjaaš neki besed, jo po možnosti srečaš tudi noter, malo poplesavaš z njo, povabiš kasneje na pijačo, sej itak vidiš al sta se poštekala al ne, če se hočeš pa pogovarjat z njo, pa reci da jo bi rad malo odpeljal na šetnjo ven al pa se dal kam kjer je bolj mirno... Ne vem..mislim ne smeš it nekam z neko gorečo željo da nekaj (na silo ) dobiš, ker sigurno je ne boš.
Lepo da vprašaš za nasvet, ampak življeneje je najboljša šola(izkušnje.press
wink-1.gif
)

matr sm dobr napisal, zdej bom počasi že začel naplačevati te nasvete
cool-1.gif

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Ehh bom jst dau nasvet! Za resno zvezo so diskači totalno neprimerni! Ampak res najbolj zanč......še tiste punce k zgledajo dobr in so vredu po karakterju te bodo notri gledali ali kot nesposobno grdobo, če si pa po izgledu fejst te bodo imele pa za jebača ki dela po principu nategni in pobegni!

Če pa iščeš samo fuk potem je pa diskač kul.....ampak moraš pa vsaj zgledati fuka vreden da te fukotožna bejba zagrabi!

Za resno zvezo je pa treba iskat drugod....najuspešnejše je med sodelavkami, sošolkami, fitnes, različne športne dejavnosti, na bazenu, na plaži, na avtobusu, v čakalnici za dohtarja, v trgovini med nakupovalnimi policami, na open air prireditvah, na dirkah, med sprehajanjem svojega psa,,,,,,,, res je ogromno boljših opcij kot pa diskač!

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj pa vi menite? Kakšen bi bil najbolj pravi pristop do neznanih punc v diskotekah, na koncertih ...?

lp

.. ko te bo zanimalo kaj menijo zrele ženske (ko te bo minilo do otročarij), pa povej...
smirk-1.gif

g_man

Pripravnik
18. avg 2007
100
0
16
38
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj pa vi menite? Kakšen bi bil najbolj pravi pristop do neznanih punc v diskotekah, na koncertih ...?

lp

.. ko te bo zanimalo kaj menijo zrele ženske (ko te bo minilo do otročarij), pa povej...
smirk-1.gif
Mene zanima kaj menijo zrele ženske, povej povej!!
tongue-1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik g_man pravi:

Lej poba, vidim da se ti glede tega preveč preobremenjuješ. Sej drgač imaš zanimiva razmišljanja in poste, ampak vseeno se sliši kot da bi jih pisal neki potreben 17-letnik
tongue-1.gif

Fora z diskači je ta: diskači so mesta, kjer se pridejo mladi (ponavadi) za vikend sprostit, popit (in če sreča da) kaj dobrega ulovit. Ker te sreča nima rada, si ta večer ostal praznih rok, drugi vikend tudi tako, in tretji tudi itd. , denar pa samo leti za pijače... Človeka to počasi začne morit in počasi začene hodit v diskače SAMO zaradi ulova. Vidiš, kle je pa napaka. Ker če se ti gre samo za to, se ne boš obnašal tako kot se ponavadi, glumil boš nekega bad boya al kaj takega, ženske pa te itak takoj prečitajo. Itak pa ženske ki padajo na take, niso za razmerja.

Ko grem kdaj v diskača, vidim al ženske plešejo v paru al pa sama neki miga tam vsa neki zamorjena, poleg nje polno nekih jebačev, mogoče se kdo upa pristopit do nje mogoče ne, in tako se pojavlja Ynosov efekt,ki ga je že enkrat opisal.

Tako, da je najbolje pristopit do ene normalne, luštne , simpatične, tako kot si že rekel , najbolje pred diskačem, izmenjaaš neki besed, jo po možnosti srečaš tudi noter, malo poplesavaš z njo, povabiš kasneje na pijačo, sej itak vidiš al sta se poštekala al ne, če se hočeš pa pogovarjat z njo, pa reci da jo bi rad malo odpeljal na šetnjo ven al pa se dal kam kjer je bolj mirno... Ne vem..mislim ne smeš it nekam z neko gorečo željo da nekaj (na silo ) dobiš, ker sigurno je ne boš.

Lepo da vprašaš za nasvet, ampak življeneje je najboljša šola(izkušnje.press
wink-1.gif
)

matr sm dobr napisal, zdej bom počasi že začel naplačevati te nasvete
cool-1.gif

jao folk, ampak meni res ni jasno kak vi zgledate.....

ko se jaz spomnim, enih 5-10 let nazaj kako je to pri meni zgledlo....

2krat 3 sem si je nasmehno.....pa me je prišla čez 15 min vprašat, odkod se poznava........sedaj pa razmišljava o frocih že...
bonk.gif

point je v tem, če boste v celoti zgledali OK, se bodo ženske "teple" da bodo lahko s tabo....

17758-icon_confused.gif
živo.t je ku.r.ba

aja: še en zelo pomemben nasvet, če boste v diskaču v skupini sami looserji bo bolj bogo....

pametno je met okol sebe tiptop crue, pa še kakšno znano osebnost za desert, pa boste videli kako velika izbira žensk bo

Nazadnje urejeno:

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

Citat:
@Gatto: hehe blondinka je res polna semen po zmenku z mano ;D

0

upam da ne jalovih hehe
evil.gif

ok zdj bova dobila BAN
wink-1.gif

Dokler bos pisal normalne poste, ti nebo noben nič naredil...Jaz bi se malo zamislil na tvojem mestu, zakaj te vsi skos banajo.

Drži se topica... Za vse velja. Za spamanje ter normalni pogovor offtopica imamo svoj podforum!

Nazadnje uredil moderator:

g_man

Pripravnik
18. avg 2007
100
0
16
38
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
pametno je met okol sebe tiptop crue, pa še kakšno znano osebnost za desert, pa boste videli kako velika izbira žensk bo
Ne vem zakaj si moj post citiral, ampak ok.
confused-1.gif

Ja res je kul imet zraven neko žeščo medijsko osebnost, ampak jebat ga, to košta in swifthead je časovno skoz zaseden
tongue-1.gif

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Meni gre ob teh temah še vedno na smeh, ker se vedno spomnem na temo iz starega suxa, o tem kako ženska pride do tipa, pa se mu ponudi, da ji plača pijačo
hysterical-1.gif
hehe, to se mi je v soboto zgodilo po dolgem cajtu, ampak ne tako neposredno... sva samo nazdravila s kolegom in šla stran
Drugače poznam kar nekaj folka, ki je v vezi z osebo spoznano 'v diskaču', tudi sam sem bil. Še vedno bolje, kot biti z eno sosedo z vasi ker ti je edina po letih primerna
grin1.gif

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
ne se vsiljevt, najprej mal spogledovanja pol pa naprej, pocas seveda. ko se zacne pogovor se ne hvalt, tko k recimo klele na tabli, ufff uf 2x jo pogledam pa pride do mene, res sm hud. to punce nemarajo, saj take ne k so men vsec
smile-1.gif
pa itak je neumno se hvalt pa se lagat po moznosti. pa ne bit prevec pijan seveda. bodi sproscen, in naj ji nebo dolgcas. ne sili se plesat ce ti nepase. pocakej naj te ona poljubi, bo ze zbrala pogum, ce ne pa drugic, bos bol jack izpadu kt pa de se ti slins neki.

moji skromni nasveti.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Kaj kukuruz, tako sem jaz delal, prijel za roko in malo potegnil, če je bilo ok, sem ji rekel, da mi plača kak wiski in potem je bilo vsakič fino, no, seveda so bili trenutki neuspeha, vendar redki, uhani in usnjena jakna so delali svoje in jelov kep čevlji.
Matr, elvir, ti si pa bil sveder!!!
smile-1.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
smirk-1.gif

me pa res zanima kaj menite zrele ženske ..... samo kot prvo me zanima kaj so sploh zrele ženske? a to so take ko bojo počasi zagnile?
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lej, jaz v bistvu sploh nisem spraševal za način (se opravičujem, če je tako zgledalo), ker dobro vem, da kot majmun okoli ženske nič ne dosežeš. Sprašujem vas samo, kolikšne so dejanske možnosti, da zapneš eno hudo mrho, ki jo prvič vidiš. Verjetno 1:50, če te ni že prej videla pred klubom s kakšno corvetto.
smirk-1.gif