Malo izkušenj in malo razmišljanja me je pripeljalo do sklepa, da je po raznih diskačih in partyjih (kjer je ustna komunikacija zelo omejena) zelo težko zapecati kakšno miško. Situacija je skrajno neugodna, ko jih pa okoli tebe mrgoli toliko (razen če si seveda toliko v šusu, da te zanje boli kita
) pa je tu še skrb, da bo vedno prišla mimo kaka boljša in da se boš kasneje malo tepel po bučki. (malo za hec)
Kolikor gledam kolege, so nekateri prave štuljice. Četudi izgledajo dobro, se ženskam štulijo in silijo vanje, tako da so nemalokrat odpikani po hitrem postopku. Izkušnje so me naučile, da je najbolje, če se punce spozna nekje zunaj, pred diskačem - če narediš kolikor tolikor vtisa, je to to.
Kaj pa vi menite? Kakšen bi bil najbolj pravi pristop do neznanih punc v diskotekah, na koncertih ...?
lp
Kolikor gledam kolege, so nekateri prave štuljice. Četudi izgledajo dobro, se ženskam štulijo in silijo vanje, tako da so nemalokrat odpikani po hitrem postopku. Izkušnje so me naučile, da je najbolje, če se punce spozna nekje zunaj, pred diskačem - če narediš kolikor tolikor vtisa, je to to.
Kaj pa vi menite? Kakšen bi bil najbolj pravi pristop do neznanih punc v diskotekah, na koncertih ...?
lp