Diskači in pecanje

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malo izkušenj in malo razmišljanja me je pripeljalo do sklepa, da je po raznih diskačih in partyjih (kjer je ustna komunikacija zelo omejena) zelo težko zapecati kakšno miško. Situacija je skrajno neugodna, ko jih pa okoli tebe mrgoli toliko (razen če si seveda toliko v šusu, da te zanje boli kita
evil.gif
) pa je tu še skrb, da bo vedno prišla mimo kaka boljša in da se boš kasneje malo tepel po bučki. (malo za hec)
Kolikor gledam kolege, so nekateri prave štuljice. Četudi izgledajo dobro, se ženskam štulijo in silijo vanje, tako da so nemalokrat odpikani po hitrem postopku. Izkušnje so me naučile, da je najbolje, če se punce spozna nekje zunaj, pred diskačem - če narediš kolikor tolikor vtisa, je to to.

Kaj pa vi menite? Kakšen bi bil najbolj pravi pristop do neznanih punc v diskotekah, na koncertih ...?

lp

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Bodi nekaj več, imej gobec
smile-1.gif
lep in napedenan je lahko že vsak danes, ampak pristopit pa ne zna vsak. Pa ne se napravljat kot klovn poleg

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Vem, samo folk gleda tako ali tako. Če jo boš ti že ob prvem pogledu prijel za boke, bodo hitro lahko kakšne grmljevine i pljuskovine.
grin1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Na take fore ne dobiš "poštenih" punc. S tako, ki je pregurala x tičev ne bi bil.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Preveč se obremenjuješ s tem... sprost se mal, ni univerzal formule. Ne smeš bit vsiljiv, pa na pladnju..., pa še pred vsem ji moraš biti privlačen.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Malo izkušenj in malo razmišljanja me je pripeljalo do sklepa, da je po raznih diskačih in partyjih (kjer je ustna komunikacija zelo omejena) zelo težko zapecati kakšno miško. Situacija je skrajno neugodna, ko jih pa okoli tebe mrgoli toliko (razen če si seveda toliko v šusu, da te zanje boli kita
evil.gif
) pa je tu še skrb, da bo vedno prišla mimo kaka boljša in da se boš kasneje malo tepel po bučki. (malo za hec)
Kolikor gledam kolege, so nekateri prave štuljice. Četudi izgledajo dobro, se ženskam štulijo in silijo vanje, tako da so nemalokrat odpikani po hitrem postopku. Izkušnje so me naučile, da je najbolje, če se punce spozna nekje zunaj, pred diskačem - če narediš kolikor tolikor vtisa, je to to.

Kaj pa vi menite? Kakšen bi bil najbolj pravi pristop do neznanih punc v diskotekah, na koncertih ...?

lp

veš kaj jaz pravim, če hočeš punco v diskaču najt....pol moreš met zlatni lanac okoli glave, pred diskačom parkirano hondo VTEC, torej pred vrati v disko, ne na parkirišču....pol kile želeja na glavi, pa 400 ojrov v denarnici...

pa boš lahko pecal...

če pa misliš s biciklom pa litrco iz mercatorja pecat v diskaču, pa bo bolj bogo...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.941
113
v lokalni ostariji
u mojih cajtih smo pecal na gasilskih veselicah... sjo prjeu pa polko ali dve odplesal... umes ko je mel ansambl pauzo pa mal predebatiru...

u diskacu pa gres odpleses pa jo nategnes... sej za druzga itak ni...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Kar se tiče kakšnih normalnih deklic za resno vezo, je diskač skoraj najbolj neprimerno mesto za iskat
smile-1.gif
Isto velja iz obratnega stališča...vsaj moje izkušnje so take, da v diskoteki spoznaš več ali manj samo neke jebivetre oz. itak vsi jemljejo na izi tako spoznavanje...pustmo zdej tistih 5% normalnih, ki so itak zasedeni. Za tist 1% samskih normalnih moraš imet pa prekleto srečo, da naletiš nanje in se pokaže obojestransko zanimanje...

Če pa iščeš zabavo, se pa sploh ne obremenjuj...če prva odpika, bo druga zihr zagrabila
smile-1.gif
Ni sile, da bi v celi noči ostal "na suhem", razen če si res fugly in ne znaš tri vrstice skup vržt.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ne bodi vsiljiv, pa tudi sramežljiv ne. ene 4 pive za hrabrost tukaj pomagajo. izvirno gobezdanje te lahko ponavadi daleč prinese, drugače pa tudi spogledovanje lahko dela čudeže
wink-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
sam pira ne pij preden misliš pecat!
ker ti bo tolk z ust smrdel da te bo vsaka skenslala. če že rabiš alko za pogum, potem rajš kej druzga vlij vase...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ma kaj, malo se ga nabutaš, potem pa jo kar odvlečeš in kar je je, včasih dobiš preko rilca
10.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Kaj kukuruz, tako sem jaz delal, prijel za roko in malo potegnil, če je bilo ok, sem ji rekel, da mi plača kak wiski in potem je bilo vsakič fino, no, seveda so bili trenutki neuspeha, vendar redki, uhani in usnjena jakna so delali svoje in jelov kep čevlji.