"dirkanje" po cesti

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Nikjer nobene omejitve, torej 90km/h, se peljem 90km/h po dolgih ovinkih in mi začne najprej en mahat, pol pa še drugi. Enim res ni nikol prov, če se voziš 60-70 ti blendajo, vozjo za rit, če se voziš 90-100 te pa majo že za morilca
bonk.gif

Kaj pol, kolk moram vozit, da bo prov enim kot drugim
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.979
-387
113
predvsem vozi tako, da ne oviraš drugih.

in kako veš da sta ti blendala zarad hitrosti? kaj pa če ti zadnje kolo opleta? ali pa auspuh dol visi?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Nikjer nobene omejitve, torej 90km/h, se peljem 90km/h po dolgih ovinkih in mi začne najprej en mahat, pol pa še drugi. Enim res ni nikol prov, če se voziš 60-70 ti blendajo, vozjo za rit, če se voziš 90-100 te pa majo že za morilca
bonk.gif

Kaj pol, kolk moram vozit, da bo prov enim kot drugim
bonk.gif
Ko te kdo dohiti, mu omogoči varno prehitevanje in ne boš imel nobenih težav. Vsaj jaz to delam.
PS: To ne pomeni, da zagovarjam lezenje v rit in ostale neumnosti. Sem pa bil to nedeljo (izgleda so vsi nedeljski vozniki prišli na plano) zelo na tem, da začnem tudi jaz to delat in sem se le stežka zadržal - facking 50 na 90 omejitev (ovinki in ni bilo možno prehitevat), potem sem dobil debila, ki je zavijal desno (že smernik in že začel zavijat), nakar je šel kar naenkrat v mene, potem pa še na frajerja, ki mi je na ravnini pobegnil, pred ovinkom pa se zalimal na vetrobransko steklo zaradi zavore. Ampak ni imel sreče: izkušnje s prehitevanjem z zaletom iz časa Jugeca, so ga pustile zadaj in mu tudi tistih 100 KM več in en osel za volanom ni pomagalo.
tongue-1.gif
, V 30-ih kilometrih. Vmes je bilo pa še par, ki so vozili 70 km/h all the way, ampak so lepo mirno pustili, da sem jih prehitel.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
saj to je tipično za slovenijo. bolji vsakega organ za druge, gledajo samo nase .
po mestu ob omejitvo 50 cincajo 30. na 90 vozijo med 40 in 70, na AC se s temšpomatom na 120 nastavijo na prehitevalni pas....
dežela pastirjev

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Pa še polna luna je bila...
wink-1.gif

Nedeljci so za res dobre živce in še to so na koncu neke meje...