Dirkališče v Sloveniji??

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Prispevek je bil ravnokar na 24ur zvečer. Naj bi gradili dirkališče v Prekmurju.
zmaga.gif

http://www.lendava.si/predpisi/Vlagateljska_mapa_SLO_web.pdf stran 46

Nazadnje urejeno:

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
pravkar videl.Ne vem ce sem prav slisal za 70T gledalcev? Upam da bo kaj s tega v Lendavi.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.811
562
113
42
povsod malo
Ah dej dej če tole naredijo... ma pojem pehtranovo potico CELO! (btw alergičen sem na pehtran mi slab pride)
Ne vem zakaj za hudiča so zaprli sploh mobikrog to je bilo saj približno dirkališče tisto v Krškem ni ravno to to.
200 miljonov dobit v Sloveniji in to potem nekako nazaj dobit...

A kdo ve koliko bo stala nov Želežniška postaja v Ljubljani pa tiste stolpnice mislim, da manj od tega.
Pa koliko bo prišla prenova Zeltwega?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
tole pa dvomim da bo NSI dopustila.še igralnice so pohujševalne in povzročajo porpad družin tukaj pa se dejasnko lahko nekdo ubije bo blesav kometar debelega argentinca.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Prekmurje je nižinska pokrajina v skrajnem severovzhodnem delu Slovenije ob meji z Avstrijo in Madžarsko, na levem bregu reke Mure, po kateri je tudi dobila ime. Pokrajina je večinoma poljedelska, večji mesti pa sta Murska Sobota in Lendava.

Prekmurje je bilo vedno (in še vedno je) gospodarsko in politično odmaknjeno od ostalih slovenskih pokrajin, s katerimi skupaj tvorijo Slovenijo. Zaradi geografske lege in politike je bilo mnogo bolj podvrženo madžarskim vplivom od konca 11. stoletja dalje. Vsi ti dejavniki so vplivali na etnični in jezikovni značaj slovenskega Prekmurja, ki je obsegalo komaj okrog 1.000 km² in bilo ob koncu madžarske nadvlade naseljeno z okoli 90.000 prebivalci, kateri so ohranili svoj slovenski značaj do priključitve h Kraljevini SHS leta 1919.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Prekmurje

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
malo tudi nabijajo z napovedmi, ker je nekaj omenjal F1.
F1 se umika iz Evrope tako da je pri nas nemogoce sploh razmisljat o tem.Samo najbolj se bojim da bo to spet ostalo pri zamislih ke toliko denarja pri nas enostavno ni.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
KSZ
Ker smo že pri tem. A bo kakšen enodnevni dogodek na kakšnem od bližnjih dirkališč, ko bi lahko s svojo kanto malce porabil gume?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če kaj Slovenija NE rabi, je to dirkališče. Samo še več cestnih norcev bo sproduciralo. Kot, da se jih na cesti zaradi norenja ne potolče dovolj.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
sam sem pa za to da se ga zgradi. Zakaj? Ker vsi jokajo, da je toliko nesreč zaradi tega, ker ni dirkališča. Me zanima koliko manj bi jih bilo potem
bonk.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Mislim, da nimaš prov. Moji prijatli in kolegi, ki so hodili radirat gume na Mobikrog, do sedaj še niso kazni dobil. Nobene. Jst že kar
confused-1.gif
.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
nimas kaj, kruha in iger pravijo! ce drzava drzavljanom ze kruha ne more priskrbeti mu bo pa igre, v dvokratni kolicini. ogromen stadion in sedaj tole. odvracanje pozornosti.

vse za popularnost, vi pa nasedate. tako kot z nakupovalnimi centri. vazno, da ima vsaka vas s 3000 prebivalci 4 velike nakupovalne centre (lidl, hofer, spar, mercator), na gips v klinicnem pa cakas 9h, na popravilo zoba tricetrt leta, pediatricna se gradi 30 let itd..
crazy1.gif

to ne leti na stargadeca, ker ima dosti vec pameti kot mnogi tukaj...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
nimas kaj, kruha in iger pravijo! ce drzava drzavljanom ze kruha ne more priskrbeti mu bo pa igre, v dvokratni kolicini. ogromen stadion in sedaj tole. odvracanje pozornosti.
Žalostno je to, da se take stvari gradijo z državnim denarjem, čeprav vsi vemo, da se v teh športih obračajo najtežji denarji.
Država bo zgradila fuzbal štadion, Zahovič se pa hvali, da lahko pol Ljubljane kupi. V avtomobilskih športih pa tud ni nobenega reveža.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne skrbi no, saj se ne bo zgradilo.

Če F1 pride v Slo častim ceu Alter.
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se nebi nič čudil, če bi se to res zgradilo.
Če npr. en tak kanon kot je Ljubljanski župan Jankovič slučajno kandidira za predsednika, bo ziher obljubil kaj takega. Tako kot zdaj. Obljubil je fuzbal štadion, pa so ga vsi fuzbal fanatiki volili. Jebe se njemu za pediatrično kliniko, pa na to, da v osnovnih šolah otroci nimajo igrišč.
Mladoletni in bolni otroci pač niso njegova volilna baza.