DirektorBMWsi išče mladoAsistentko-diskriminacija?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.257
789
113
EU
Jaz pa, da je ta t.i. "alternativa" samo slovenska posebnost, ki jo bi bilo treba ukiniti
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Ažman že itak večino časa preživi v Salzburgu ...
Andreas Ptacek bo novi dirketor ...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

Jaz osebno, lepe in za povrh pametne ženske, nikoli ne bi zaposlil v firmi. Naredi ti tako sranje, da si ne predstavljaš, vsi tipi se slinijo za njo, babe se pa skregajo od ljubosumnosti, delovna storilnost pade v podjetju hitreje kot tangice Kresalove v sado mazo klubu.

Zanimivo se obračaš po vetru, ko sem sam nekaj mesecev nazaj napisal podobno, si me kurtzal..

Pa ni treba, da je pametna, dost je par dobrih jošk, pa nog, pa se vsem tipom meša. Pa če je navadna telefonistka.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Niti ni treba, da je češplja na sestanku, dost je, da tam kakšno kavico kuha...

Res je, če so v firmi sami dedci in grde babe, je vzdušje dosti bolj človeško.

Pri meni bi ti prvi letel iz službe. Dejansko si nesposoben za opravljanje svojih delovnih nalog, poleg tebe pa še vsi ostali, ki se slinite in ne opravljate svojega dela. Veliko jih je, ki iščejo službe. Prvo opozorilo, drugo opozorilo, nasvidenje. Izredna odpoved (huda malomarnost in kršitev svojih obveznosti). Simple and effective. Pa se mi potem slinite.

Kaj se maš za sliniti, v prostem času počni kar te je volja, zaradi mene jo trije nabijajte. Če je deklica sposobna in opravlja svoje delo za razliko od vas, mi je čisto vseeno, če vsak dan hodi v miniki in visokih petkah.

Da ti osvežim spomin...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Od takrat sem se naučil, da je to nou go, Izkušnje delajo svoje. Naučil sem se tudi to, da od ljudi ne smem pričakovati, da bodo razmišljali podobno kot jaz,

Za mir v firmi in oddelku, se do nadaljnjega ne zaposluje žensk, ki preveč dobro zgledajo, žal.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sej, torej se strinjava.

Sej, če čist tako pošteno pogledamo, kje pa delajo najboljše rakete?

Prodajalke, medicinske sestre, kelnarca, frizerke, kje za šalterjem, al pa direktorjeva osebna tajnica v kakšni mali firmi.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ko pričnejo v službo prihajati prevarane žene in pričeno z incidenti, potem veš, da je vrag vzel šalo.

Marketing, PR oddelek, tudi računovodstvo sem pa tja.

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.069
128
63
Citat:
Za mir v firmi in oddelku, se do nadaljnjega ne zaposluje žensk, ki preveč dobro zgledajo.

Ker se te po defaultu 100% boljše potrudijo?
evil.gif

Da nadoknadijo
zmaga.gif