Dilema

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Opa, vidoviti kamelči...
evil.gif

Le kdo je "dilema"
grims-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Uf tole pa je bilo branje sredi noci....
Vse zanima podrobnosti varanja. BMK kako se je to zgodilo.
Mene bolj zanima a je ona zadevo prekinila ko te je zagledala(mojamura), ali je nadaljevala. Ker ce je nadaljevala se sprasujem, ce ni ona namenoma varala na lokaciji kjer je pricakovala da ju bos zmotila. Pac ni imela poguma da bi zvezo z bodocim mozem prekinila na 4 oci in je pac potrebovala pomoc. In kot kaze se je obrnila na pravo osebo.
Zaenkrat se ti je lepo izslo. Sem pa na zacetku branja teme pomislil (ce ne bi imela poguma za soocenje s prijateljem), da bi mu enostavno anonimno (ali pa preko nekoga ki ga on ne pozna recimo) poslala link do teme. Bi mu tema zagotovo dala mislit in po vsej verjetnosti bi ta prijatelj zelel spoznati mojamuro na kavici(zs bi ji pa zagotovo poslal). In tako bi prisli po ovinkasti cesti do istega cilja.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Sicer pa od prijatelja pricakujes da ti pove take stvari. Razen seveda ce vsi vejo da imata "odprto" zvezo. Ampak taka zveza obicajno ni normalna ko imas enkrat D day dolocen. Se druga zadeva. Prijatelja ti naj ne bi odpeljala nobena punca, partnerka, ljubica, zena. Se pravi ko se ti prijatelj ozeni (ali pa prijateljica omozi), ohrani stike s prijatelji. In tega se v zvezi naj ne bi branilo. Seveda pa se jih najbrz nekoliko zmanjsa stike (pac nisi 3 vecere na teden cele noci zunaj s prijateljem, medtem pa te zena doma caka), oziroma se prijateljstvo ne nadaljuje vec za sankom, ampak v druzinski "temi" ali kako drugace. Da ti pa partner "prepove" druzenje s prijatelji (da se niti za novo leto ne obiscete ali rojstne dneva npr)katere si imel preden si spoznal njega, je pa to dejanje vredno pogovora.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik dilema pravi:
Ob prebiranju vaših odgovorov je res misliti, da živimo v idiličnem okolju. Kjer nihče nikogar ne vara, oziroma vsaj tako izgleda, vsi pošteni, vsi polni vrednot. Moralne so prioriteta, seveda.
In nenavsezadnje, da malce popestrim tole temo: vsaj eden /ena iz te teme (za ostale ne vem) je bil že vsaj 2 x prevaran/a, pa misli, da je vse v najlepšem redu. Seveda, česar ne vemo, ne boli. In naj tako tudi ostane. Živeti v navidezni sreči je kakopak bolje,kot spozati, da svet nenavsezadnje le ni polje rožic.

Pa veliko sreče.

p.s. lahko noč in lepo se stisnite k svojemu/svoji. Jutri dopoldan se bom pa jaz ...

Torej sem imel prav. CCc, preveč predvidljivo si upadla na forum, malce nepremišljeno (Hmm.., ring a bell?
grin1.gif
). Ne razumem pa tvoje jeze, na koga točno si sploh jezna? Na kolegico, ki te je skozi tvoje oči izdala? Na svojega bivšega? Ali mogoče nase ampak se je lažje na druge zgovarjati?

Kar se tiče tvojega "p.s. sporočila". Prizadeti ego je hudič in čeprav navzven hočeš pokazati neko hudo samozavest, dobro veš, da je v resnici ni. Tako da bi bilo mogoče primerno, da se malce zamisliš nad svojimi izjavami in dejanji.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik dilema pravi:
Ob prebiranju vaših odgovorov je res misliti, da živimo v idiličnem okolju. Kjer nihče nikogar ne vara, oziroma vsaj tako izgleda, vsi pošteni, vsi polni vrednot. Moralne so prioriteta, seveda.
In nenavsezadnje, da malce popestrim tole temo: vsaj eden /ena iz te teme (za ostale ne vem) je bil že vsaj 2 x prevaran/a, pa misli, da je vse v najlepšem redu. Seveda, česar ne vemo, ne boli. In naj tako tudi ostane. Živeti v navidezni sreči je kakopak bolje,kot spozati, da svet nenavsezadnje le ni polje rožic.

Pa veliko sreče.

p.s. lahko noč in lepo se stisnite k svojemu/svoji. Jutri dopoldan se bom pa jaz ...

A pa to se ti za keš al kar tako, ker pač rabiš?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Dejansko so ženske, ki to počnejo ker "rabijo" ... zagotovo ste jih tudi sami že videli? To so tiste, pri katerih samski bolj ali manj nimajo možnosti, takoj ko so pa v zvezi, jih pa napade (in ko se jih v kratkem naveliča poišče drugo žrtev) ... in to so punce, ki zelo dobro izgledajo, tako da si marsikateri vpraša, ali je vredno greha, ali ne
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
zanimovo.
Še moje mišljenje.
tale zgodba se je trenutno razpletla dobro v korist mojamure. Ostala je "dobra prijateljica" in potrdila sumničenje prijatelja do svoje bodoče žene. OK. Verjetno bo mojamura v prihodnosto deležna obtoževanj, zamere, grdih besed itd s strani "nesojene neveste" OK. Ampak, verjetno ji odnos do prijatelja pomeni več. OK
Sam se v takšnih primerih obrnem stran. Znanca baba (drugi izraz ji ne pripada) vara že kr nekaj let. Vsi vedo, (tudi videno)samo on si zatiska oči in se dela, kot da je vse v najlepšem redu. Očitno se boji, da bo javno prizadet njegov ego, če sam sebi to prizna. Ampak vedo pa že vsi. Tudi, če bi mu kdo povedal, bi bil rezultat tega, zamera s strani njega v smislu "kaj tebe briga", "tožil te bom, ker širiš neresnice", "moja pa ni takšna, za svojo se brigaj", rekel bi tudi svoji, da je ta in ta oseba govorila čez njo, da se z drugimi in bla bla...
Na žalost ima tip takšen ego in misli, da če si on nekaj noče priznati, drugi ne morejo vedeti. Tako da v tem primeru, se zaradi mene ona lahko z celo hokejsko reprezentanco pof...a!!!!!!!
Še nekaj. Pred davnimi leti je kolega kolegu prevzel punco. In tudi ona dva sta bila "kolega" In še ko je bila baba s prvim v resni zvezi, ga je "palila" z drugim. Jaz pa vedel vse. Kmalu se je tudi preselila k drugemi. In razplet! Z tem drugim, sva enkrat prišla v "pijansko" debato in mi omeni, da upa da prvi ni jezen, ker mu je babo speljal. HALLOOO . In jaz izstrelim " če je njega s tabo tako na lahko, verjami da bo tudi lahko tebe s tretjim". In čez čas izvem od prvega, da mi je drugi zameril, ker sem mu tako rekel, kot da je njegova k.... Torej, na koncu so se vsi nekak pomirili, jaz sem pa zamero pokasiral. Sicer ne za dolgo ampak vseeno.
In moj NAUK te zgodbe in od mojamure. NIKOLI SE NE VMEŠAJ, ČE RES NISI SIGUREN, DA SI OSEBA NA DRUGI STRANI TO ZASLUŽI oz. da ima pošlihtano v glavi, da bo pač sprejel dejstva.

Nazadnje urejeno:

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Od tega tvojega znanca ''baba'' je pač taka kot je, in ta tvoj znanec je tak kot je. 100 ljudi 100 čudi. On naj se kar lepo slepi, da je vse lepo in prav, ampak mislim, da on tako ali tako to že ve pa se res slepi 100/h. Komu laže - najverjetneje samo sebi. zakaj? ne vem....in takšen tip človeka, kot je on, nikoli ne bom pogruntala oz razumela.

se pa pridružujem nauku tvoje in moje zgodbe in pa
467716-post_slo.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
mene pa zanima kako to da se tako rabi obešate na življenski način drugih? Imate doma res vse 100% urejeno v prav vseh pogledih?

Kaj mene briga kdo ga kje namaka....
bonk.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
mene pa zanima kako to da se tako rabi obešate na življenski način drugih? Imate doma res vse 100% urejeno v prav vseh pogledih?

bonk.gif

Ne gre za življenje kar nekaterih drugih ampak za bližnjega prijatelja. Torej ni kar nekdo drug ampak je del tvojega življenja, kot si tudi ti del življenja svojih prijateljve. Tebi bi bilo potem takem povsem ok, če bi izvedel, da te ženska s katero se v parih mescih poročiš vara že dolgo časa in so to vedeli vsi, samo tebi pač ni nihče povedal oz. te opozoril, torej si živel v nekem iluzornem svetu, nihče pa ti ni odprl oči. Tebi bi bilo to čisto ok?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

bonk.gif

Ne gre za življenje kar nekaterih drugih ampak za bližnjega prijatelja. Torej ni kar nekdo drug ampak je del tvojega življenja, kot si tudi ti del življenja svojih prijateljve. Tebi bi bilo potem takem povsem ok, če bi izvedel, da te ženska s katero se v parih mescih poročiš vara že dolgo časa in so to vedeli vsi, samo tebi pač ni nihče povedal oz. te opozoril, torej si živel v nekem iluzornem svetu, nihče pa ti ni odprl oči. Tebi bi bilo to čisto ok?

vednosi lahko del samo svojega življenja. To kar počne moj sosed prijatelj kdorkoli je njegov problem. Kaj vi kukate v vsako spalnico? Kaj doma nič ne namakate da lahko po drugih okoli gledate ki pa namakajo?
Ne bom razumel ljudi ki se čutijo poklicane da lahko mešajo drek pri drugih ljudeh!

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
sej pravim...100 ljudi, 100čudi. In vtikovati se vsepovprek je napaka, ki se vrača kot bumerang. Finta je v tem, da če nekomu nekaj poveš in to drugi vsi že vedo, nazadnje pride do tega, da si sam tisti krivec, ki je vse raztrobil oz. "dezinformiral" in krivec za razne neuspehe določenih ljudi. Ne hvala.
Glede znanca.... ne vem ali ve ali ne ve. Če se res samo samoprepričuje da ni res in to tako, da sam sebi verjame.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
To se morda da nekako primerjati s položajem policistov ipd. noben jih ne mara, ampak rabimo jih pa.