zanimovo.
Še moje mišljenje.
tale zgodba se je trenutno razpletla dobro v korist mojamure. Ostala je "dobra prijateljica" in potrdila sumničenje prijatelja do svoje bodoče žene. OK. Verjetno bo mojamura v prihodnosto deležna obtoževanj, zamere, grdih besed itd s strani "nesojene neveste" OK. Ampak, verjetno ji odnos do prijatelja pomeni več. OK
Sam se v takšnih primerih obrnem stran. Znanca baba (drugi izraz ji ne pripada) vara že kr nekaj let. Vsi vedo, (tudi videno)samo on si zatiska oči in se dela, kot da je vse v najlepšem redu. Očitno se boji, da bo javno prizadet njegov ego, če sam sebi to prizna. Ampak vedo pa že vsi. Tudi, če bi mu kdo povedal, bi bil rezultat tega, zamera s strani njega v smislu "kaj tebe briga", "tožil te bom, ker širiš neresnice", "moja pa ni takšna, za svojo se brigaj", rekel bi tudi svoji, da je ta in ta oseba govorila čez njo, da se z drugimi in bla bla...
Na žalost ima tip takšen ego in misli, da če si on nekaj noče priznati, drugi ne morejo vedeti. Tako da v tem primeru, se zaradi mene ona lahko z celo hokejsko reprezentanco pof...a!!!!!!!
Še nekaj. Pred davnimi leti je kolega kolegu prevzel punco. In tudi ona dva sta bila "kolega" In še ko je bila baba s prvim v resni zvezi, ga je "palila" z drugim. Jaz pa vedel vse. Kmalu se je tudi preselila k drugemi. In razplet! Z tem drugim, sva enkrat prišla v "pijansko" debato in mi omeni, da upa da prvi ni jezen, ker mu je babo speljal. HALLOOO . In jaz izstrelim " če je njega s tabo tako na lahko, verjami da bo tudi lahko tebe s tretjim". In čez čas izvem od prvega, da mi je drugi zameril, ker sem mu tako rekel, kot da je njegova k.... Torej, na koncu so se vsi nekak pomirili, jaz sem pa zamero pokasiral. Sicer ne za dolgo ampak vseeno.
In moj NAUK te zgodbe in od mojamure. NIKOLI SE NE VMEŠAJ, ČE RES NISI SIGUREN, DA SI OSEBA NA DRUGI STRANI TO ZASLUŽI oz. da ima pošlihtano v glavi, da bo pač sprejel dejstva.