Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Če morte pri kakšni premišljevat a bi jo al jo ne bi potem je jasno, da je drugo. Če ti je f.kabilna že veš in se ne sprašuješ.
tole lahko pa v podpis daš
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Če morte pri kakšni premišljevat a bi jo al jo ne bi potem je jasno, da je drugo. Če ti je f.kabilna že veš in se ne sprašuješ.
To velja samo za vas rednecke s sorškega polja,no, pa malo višje v hrib tudi, ki si drugače kot nažgani ne upate ogovarjati žensk-potem pa dobite kar si napisal za zjutrajCitat:
Uporabnik dsf pravi:
Brezvezna dilema....ko enkrat mal spiješ je itak vsaka lepa, če ima pa še lep teleščk je pa še tolk boljš.... sam zjutrej je bla pa podoba včas mal drgačna kot zvečer
Citat:
Uporabnik noker pravi:
O, lubi, čao ... torej, v katero skupino spadaš? Čez dan, ne ponoči
p.s. pa sem napisal, da osebe C ni ... jao
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Mi smo rekli "ko ne jebe svašta, ne jebe ništa"
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Zdaj pa jaz vas fprašam, kaj je bolje. Pa ne gre za stalno partnerico, kajti v tem primeru so potrebne tudi kake druge kvalitete, kot dve opisani spodaj, pač pa za one night (ali pač multi night) standing: torej, je bolje nate.... nabrusit eno (OK, dve, tri), ki ima (imajo) lep fris, pa telo bolj tko tko ... recimo nepoželjivo (kakor ja pač nekomu všeč) ali nabrusit eno (itd. glej zgoraj), ki ima telo kot The Body (ma alterjevec ziher ve, kdo je ta, k'ne?) al pa še hujš, zgleda pa kot .... nije lice dalo što je tijelo obečalo ... no, mal manj lepa
Itak vem, da je na alterju možna samo win-win kombinacija, torej lepotica z The Body telesom, take imate vsi doma, vem, ampak hipotetično: kero bi raje ruknili? Osubu A ili osobu B? Osoba C ne postoji u ovom slučaju ...
V tem primeru ji daš pa papirnato vrečko čez glavo, če že hočeš seksati ob polni razsvetljaviCitat:
Uporabnik yahel pravi:
al pa vsaj zatemnil luč
evo isto sem jaz rekel. zgleda maš ti nek fetiš na vrečkeCitat:
Uporabnik barvica pravi:
V tem primeru ji daš pa papirnato vrečko čez glavo, če že hočeš seksati ob polni razsvetljaviCitat:
Uporabnik yahel pravi:
al pa vsaj zatemnil luč