Dilema: goodlooking fris al The Body body?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Če morte pri kakšni premišljevat a bi jo al jo ne bi potem je jasno, da je drugo. Če ti je f.kabilna že veš in se ne sprašuješ.

tole lahko pa v podpis daš
aplauz.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
x2

Če ma tist nekaj kar te prižge, jo butneš četudi ni ravno top model. Drugače pa ne vem zakaj ne bi rihtal obe, če se gre le za občasen f.uk?!

... včasih smo rekli: "ko ne jebe sve, ne jebe ništa" ... uh, kam so leta šla ...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Če bi gledal na daljše obdobje...vzamem uno z lepim frisom in jo z dieto zrihtam u nulo in mam perfect body, ker obratno te pride dražje, ker je treba plačat lepotne operacije.
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Brezvezna dilema....ko enkrat mal spiješ je itak vsaka lepa, če ima pa še lep teleščk je pa še tolk boljš.... sam zjutrej je bla pa podoba včas mal drgačna kot zvečer

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Brezvezna dilema....ko enkrat mal spiješ je itak vsaka lepa, če ima pa še lep teleščk je pa še tolk boljš.... sam zjutrej je bla pa podoba včas mal drgačna kot zvečer
To velja samo za vas rednecke s sorškega polja,no, pa malo višje v hrib tudi, ki si drugače kot nažgani ne upate ogovarjati žensk-potem pa dobite kar si napisal za zjutraj
evil.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik noker pravi:
O, lubi, čao ... torej, v katero skupino spadaš? Čez dan, ne ponoči
evil.gif

p.s. pa sem napisal, da osebe C ni ... jao

Vem, da osebe C ni ampak sem morala, ni kaj....
Kam spadam jaz, hm...... pomoje je najbolje, da se mojega vpraša
redface-1.gif

Ampak glede na to, da sexam lahko podnevi in ponoči si lahko sam ustvariš sliko.
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Tolk se hval k da bi mel se vedno uno fukkapco k jo je na meetu pozabu...

Ah ja
evil.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Katera alterjevka ti spet ne da miru?

Moj odgovor je bolj kompleksen... ne ene, ne druge nebi..fris mi je sicer mal bolj pomemben ampak dobre joške na lepem telesu so tut nekaj vredne.

Suma sumarum: za longterm telovadbo mi je ksiht bolj važen od telesa, za onenight pa bi stisnu zobe tut pri mal manj estetskem obrazu (seveda ekstremi odpadejo), al pa vsaj zatemnil luč
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tokrat ni v igri alterjevka (no, zaenkrat še ne), sprašujem tko, na splošno. Zadnje čase (torej zdaj, ob poletnih temperaturah) videvam kar precej dobrih konstrukcij s slabšimi fasadami, pa tud nekaj fasad s poudarjenimi temelji, in me samo mal zanima, kaj in kako. Seveda pa ni, da bi spraševal alterstrokovnjake, gre bolj za .... provokacijo.
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Zdaj pa jaz vas fprašam, kaj je bolje. Pa ne gre za stalno partnerico, kajti v tem primeru so potrebne tudi kake druge kvalitete, kot dve opisani spodaj, pač pa za one night (ali pač multi night) standing: torej, je bolje nate.... nabrusit eno (OK, dve, tri), ki ima (imajo) lep fris, pa telo bolj tko tko ... recimo nepoželjivo (kakor ja pač nekomu všeč) ali nabrusit eno (itd. glej zgoraj), ki ima telo kot The Body (ma alterjevec ziher ve, kdo je ta, k'ne?) al pa še hujš, zgleda pa kot .... nije lice dalo što je tijelo obečalo ... no, mal manj lepa
evil.gif

Itak vem, da je na alterju možna samo win-win kombinacija, torej lepotica z The Body telesom, take imate vsi doma, vem, ampak hipotetično: kero bi raje ruknili? Osubu A ili osobu B? Osoba C ne postoji u ovom slučaju ...
evil.gif

mi je enkrat en pacient okoli 80ih rekel,poslušte za vsako ki sem imel šasno pa je nsiem mi je še danes vsak dan žal,tko da...

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
al pa vsaj zatemnil luč
grin1.gif
V tem primeru ji daš pa papirnato vrečko čez glavo, če že hočeš seksati ob polni razsvetljavi
hysterical-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Vidva z Barvico morta imet kar hude izkušnje s partnerji, ko omenjata vrečke. Jest do sedaj še nobeni nisem dal na glavo vrečke.
Niti je nobena ni tlačila name.

Ni blo potrebe
cheer.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Saj jo jaz nikomur ne tlačim, še manj jo pa meni, samo očitno preveč risank gledam, ko se skrijejo obrazci pod vrečke, če so tako grdi, ali pa jih je sram, he, he,....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.