Dijak pretepel učiteljico

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Vsaj s sekiro je ni v sredino čela... kot je blo pri nas enkrat.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Glede na to kako fuknjeni so nekateri profesorji in dijaki me čudi, da v Sloveniji ni več takih primerov.

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
457
40
28
Pa to ne moreš verjet ka si vse folk dovoli. Ko sem bil še sam dijak hvala bogu, da nisem imel tako retardiranih sošolcev. No ja za vsakega se palca najde, čimprej tem bolje.

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Ne razumem, zakaj mu ni po prvem focnu dala redovalnice in odšla po ravnatelja?
kaj če bi se mu zares spipalo?

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
to je pa kapitalizem
smirk-1.gif

starši grozijo da bodo tožili učiteljico ona se pa potem ne upa poklicati policije. ravnatelji pa še ponavadi skrivajo da se sploh dogaja kakšno nasilje na šoli
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.655
113
Citat:
Uporabnik Ted pravi:
A sem prav videl ali je prva udarila učiteljica in to s pestjo?

Kukr sm jst vidu je on začel prvi redovalnco pult iz rok......kar je čez mejo!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
to je pa kapitalizem
smirk-1.gif

starši grozijo da bodo tožili učiteljico ona se pa potem ne upa poklicati policije. ravnatelji pa še ponavadi skrivajo da se sploh dogaja kakšno nasilje na šoli
bonk.gif

Ravnatelj na moji bivši šoli je dobil precej nazoren prikaz, da nasilje na šoli obstaja.
evil.gif

sredja.šola.tehniških.strok.šiška.press

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Glede na to kako fuknjeni so nekateri profesorji in dijaki me čudi, da v Sloveniji ni več takih primerov.

Glede nato kakšne idiote imajo nekatere šole zaposlene za učitelje, me bolj čudi da nimamo strelskih obračunov.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Glede nato kakšne idiote imajo nekatere šole zaposlene za učitelje, me bolj čudi da nimamo strelskih obračunov.

No, poglej raje današnjo mladino. Vsi vedo kakšne so njihove pravice, dolžnosti pa noben ne pozna. Zaščiteni so kot kočevski medvedi in froci se tega še predobro zavedajo.

Kako si lahko mulc dovoli, da sploh vzame redovalnico??? Se pravi lahko vzame karkoli mu srce poželi ne samo v šoli ampak tudi drugje. Ko smo mi v šolo hodil, sploh nisi pomislu, da bi kaj takega naredu. Če ga je prfoksa klofnla, ga je opravičeno. Živc ji je poču..komu pa nebi??

Če bi mulo do tebe prišel, ti vzel denarnico...ali bi ga gledu?
crazy1.gif

Ne zagovarjam, da prfoksi klofnejo otroka, ampak če gre pa otrok tok daleč, potem pa ne vem. Če bi moj otrok kaj takega naredu, bi ga še jst doma okorg tazadnje. Sigurno. Ena vzgoja pa mora bit, da se ve, da je učitelj glavni v razredu.

Dejte me zdej napast
grin1.gif

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Eno je klofuta ali focn drugo pa udarec s pestjo merjen proti glavi. Res je hotel vzet oz. izpulit redovalnico ampak "s pestjo na gobec" pač ne more biti odgovor nekega učitelja oz učiteljice. V takem primeru je odziv dijaka lahko pričakovan.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Mislim, da je tako ravnanje nedopustno. Razumem učiteljico, ki je je 'poču film', takile mulci dvignejo človeku pritisk in verjamem, da bi velikemu odstotku. Če pa starši doma učijo mularijo, da naj na silo gledajo v redovalnco in učitlco na gobec, če ne gre drugače, je pa situacija takšna kot je.
crazy1.gif
Jaz bi takšnemu tipu dodelila takojšnji izpis iz šole, v realnem primeru pa bo dobil zgolj pisni opomin ali kaj podobnega, ki je samo sebi namen.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
bi ti dodelila ja
smirk-1.gif

verjetno bi ti ravnatelj rekel, da se mu moraš opravičiti
grims-1.gif

sploh sedaj ko vpis v srednje šole upada