Vidim, da ti debatni diskurz ni jaka strana. Če imaš kak argument za pokazat, da se motim, izvoli, če ne, se pa ne oglašaj s svojimi traparijami.
Čak. Torej so vici o bosancih vsi izmišljeni ???Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Bom počasi pisal, ker vem, da počasi bereš. Nekoč, pred davnimi stoletji, so v Bosni živeli Hrvati in Srbi. Potem ...
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Zgleda da sem šprical zgodovino.
Pa mi povej dokaz, da jih je res več bilo ubitih v tem stoletju kot v vseh vojnah in pokolih zaradi vere.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Številke prosim.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Turški vpadi sploh ne pridejo na Top20 največjih pokolov.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pa nam ti postrezi s številkami žrtev križarskih vojn in turških osvajanj? A se boš zjokal, če se izkaže, da je samo med obleganjem bizanca bilo več žrtev kot v vseh križarskih vojna skupaj?
Govorim o turških osvajanjih, ne vpadih. Če imaš za seboj vsaj osnovno šolo in tamkajšnje lekcije iz zgodovine, bi to moral vedeti...
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
nakladas...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, saj ti pravim, da nam postrezi z njimi, kar poglej citirane poste, ker govoriš celo o nekem top20, sem prepričan, da ti bo to uspelo brez težav.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ej ti pa nimaš nekega lastnega ponosa??
Po tvojem se ni treba bat, da islam zagozdi svoje korenine tudi na tvoji zemlji. Tebe boli [censored] za vse, a ne? A si mogoče slišal, da je nauk islama širit vero po vsem svetu. In to da so vsi, ki ne verjamejo v Alaha ateisti. In tudi če verujejo v drugega Boga so to za njih ateisti. In kaj je najbolj žalostno je to, da po njihovem ateisti nimajo kaj iskati na svetu in si tako zaslužijo smrt.
Ma ne brezveze, v glavnem da tebe boli [censored].
Pa spomni se malo kaj se je dogajalo v Belgiji ob tisti neljubi smešnici z Alahom. A ti najdem še bljižnico na Yutube. Ali si jo boš sam poiskal. Predstavljaj si da je kaj takega dogaja na tvojem dvoršču. In pravgotovo se slej kot prej bo. Vprašanje je le glede časa.
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Lahko pa recem da se za vsak problem najde resitev.....
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, saj ti pravim, da nam postrezi z njimi, kar poglej citirane poste, ker govoriš celo o nekem top20, sem prepričan, da ti bo to uspelo brez težav.
"Prijatelji" nemci so nedavno pobili milijon folka v bivši Jugoslaviji. ( pa nekaj milijon v okolici, ampak milijon bo dovolj, se mi zdi)
Vir:
http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saudovcem prepovedat vstop, Iranci pa lahko pridejo, ker doma tolerirajo krščanstvo.
OK ?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In o številu turških žrtev ne duha ne sluha. Kot vedno.