Ðanksi v parkirnih hišah

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.545
113
IMSI je stevilka ki jo ma vsak na svoji SIM kartici - je stevilka s katero se identificirar v HLRju tvojega mobilnega operaterja.

IMSI catcher so poimenovali opremo, s katero se izvede man in the middle napad. Navidezna bazna postaja se pojavi v tvoji blizini in tvoj telefon se priklopi nanjo.

Recimo jaz vem kje ti zivis, ne vem pa kero telefonsko uporabljas za dilanje. No v blizini tvojega doma postavim navidezno bazno in ugotovim kateri telefoni vse se priklopijo nanjo. EN izmed njih je tvoj, s spremljanjem prometa pa lahko ugotovim kater tocno.

No in potem ko npr. policija ve katero telefonsko uporabljas pa lahko zaprosi za prisluhe pri preiskovalnem sodniku.

Ampak v danem primeru je slo za bucko in je novinarka kar nekaj nabijala samo zato da bi brihtna izpadla.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Men so rekli da morš pri takih đanksih pazit ker mu jih naložiš po gobcu, tist trenutek ko se krvav usekne pa ti tvegaš da dobiš hepatitis a,b,c,d,e,f,g,h in tako dalje.

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
Dajte no, a je še kaj bolj neumnega in morbidnega kot đankija pretepat? OK, pretep dveh žensk je mogoče še bolj smešen. Mi gredo pa skrajno na organ. Nazadnje od takrat ko mi je eden toliko časa najedal na parkomatu da sem pozabil račun vzet in bil ob celodnevni strošek parkirnine.

Vljudno ga pošlješ v 3 p.m. pa je. Alpakej ane.
grin1.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Uf, ampak kot policaj bi pa moral biti skoraj imun na pošiljanje v PM - si predstavljam.
Zakaj? Ker imam vec opravka z bedaki kot povprecen clovek? A bi zato moral bit imun? Daj bodi resen, briga mene za PM, lahk me poslje tud v fotrov anus - gre se za princip. Gnoj ni bil sposoben brez droge it skoz zivljenje zdej bo pa folk okol sebe zalil....dej no.

No, saj potem te pošiljanje v PM niti ne pogreje tako. Bolj to, da te đanki poskuša "šolat" oz. se dela vzvišen. To te pa razumem.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

@dsf dobrodosel v realnosti: PP Center bi moral imeti 160 policistov, ima jih 100. V kratkem jih nikjer v centru ne bos vec videl pes ali na kolesih. Ker jih ni.

Razpisa za delovno mesto v policiji pa ni...?
Sem prepričan da bi se jih veliko prijavilo

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.189
1.179
113
Varčevanje, prepoved zaposlovanja v JU, ...
V glavnem stvari, o katerih se morajo ministri med sabo zmenit.