desni predsednik

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ker men tudi ni cilj gledat vse, sem zapisal kaj sem včer ujel..pač vašega desnega kandidata. smola.

moj sanjski sistem bi bil, ne je tak, da je sramotno priti na tv k kmet in lagat. če seveda nisi kmet.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ko gledam ta epp, imam občutek, da je jeličič v pravi družbi. ti je zdaj jasno?
država rabi 'nekoga', ne pa te frise skisane. ne spomni se dobro in ne pozna dosovlj tematike ponarjenih dokumentov in turkove naveze. a dej ga srat. manj bi se zlagal, če bi rekel, da ne ve kaj TOČNO je jedel za zajtrk.
in ti bi to imel za vidno faco politične scene, celo predsednika..
Zato so volivci, da bodo odločili, koga želijo. Očitno je tvoj sanjski sistem, ki sem ti ga prej opisal, ali pa mogoče bolj sodoben aktualni sistem v Iranu. Da veliki (v Iranu klerikalni) botri odločijo, kdo sme kandidirati na volitvah.
Ali pri ostalih kandidatih ne najdeš nobene napake in laži? Potem se samo nisi poglobil. Vsak od nas se kdaj zlaže in tudi politiki se.
Kak EPP pa gledaš? Lahko bi poslal kak link. Ni vsem življenjska ambicija v preživetju dneva gledati (verjetno) TV in reklame politikov.

Zver pa se je sam domislil vsega tega? al ga je k temu nagovorila Cerkev (glede tega je zelo podobno kot v Iranu) in poročna priča iVan?

Ne verjamem, da bi nekdo menjal dobro plačano službo v EU za prezidentovsko funkcijo z nizko plačo.

Saj se lepo vidi, da se je celotna desnica (skrajna) aktivirala, ko se vpeljali še Brezigarjevo, ki se še kar ne more odločiti kje bi delala...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
btw
brezigarjeva kot simpatizer desnice korumpira tožilstvo.

tko, čez palec.

a bi bilo to smotrno odpustit? ker drugače desni lepše splavajo kot levi. itak pa nben nič ne dela.
jaz bi tožilstvo poslal na črni kal..tolčt kamen za prvi slovenski morski otok.

I

Izbrisan uporabnik #488

Brezigarca bo stara letos 59 let, kar bi lahko pomenilo, da jo je iVanov superzakon že sam poslal v penzijo.

Pa so ji očitno našli novo delo.