Derbi Olimpija : Maribor

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Joj Snecer, a se ti zjuraj ko se zbuidiš vprašaš, kako bi lahko danes izpadel čimvečji butelj? Al ti uspe brez predhodne priprave?

Dej no.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej ne poznam, prvič slišim, a gornji govori o neki legendi.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Drži rekord po številu golov na sezono z 29, gre pač za legendo Olimpije. Vseeno se lahko že iz pietete zadrži pri proglašanju za "enega slašæičarja" ob štadionu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Pomoje so trenutni igralci olimpije posvetili tekmo ubaviæu ja, še posebej niger, etc
wink-1.gif

To je samo PR bil, no, mogoče so tudi sodniki imeli nalogo, da mora olimpija zmagat ali pa vsaj remi, da se s tem posveti "veliko ime".

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Poklonil se mu je predvsem klub, o kakšnem "nigru" ti to?

Fak a vam res manjkajo kakšni vitamini/minerali v razvoju tm na štajerskem?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Pa kaj je že niger on, ki špila pri olimpiji, pa je tako opasen...saj te ne rabim zdaj it googlat imena, verjetno vsi vemo kdo je to?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Saj ko kdo napiše un [cenzura] iz alterja, tudi vsi takoj vemo, da je darjana mislil, ne rabimo it googlat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Evo, http://www.nkolimpija.si/igralci

Saj je ja edini črni pri LJ, še MB jih ima več, ne vem kak se lahko kdo spraševal koga sem mislil...

Saj to ni nič narobe, če so črni, za slovence je itak znano da ne vedo igrat nogometa, ampak pač nek PR kako klub posveča zmage nekomi, za koga igralci sploh ne vedo kdo je, je čisti PR

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Da razlozim:bil sem na tekmi z sinom (8 let),ravno zaradi tega sem zbral miren koticek na stadionu (druzinski sektor).
Na tekmo smo sli brez navijaskih rekvizitov.
Pred nami skupina zabarjev cca 40-50 let ki je celo tekmo stala na nogah.
Mi zadaj nismo nic videli,se manj pa otroci.
Ko sem mu pac "zatezil" da naj se usede me je napadel (kolko tipicno zabarsko).
Zadrzal sem se zaradi sina...
Ni pa bil edini primer na tisti kao "druzinski tribuni"....
Sej bo itak......#zelenojegrdo #ljubizabara

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

žabari so neznosni
bil na wembleyu, edina opica, ki je stala, je bil žabar, ko smo mu rekli naj sede, je rekel da to ni gledališče

bedak, pa vsi smo za slo navijali

pol mu je en rekel,da je karta za gledališče cenejša
smile-1.gif

skratka pol so mu nekak dopovedali, mam neki fotko, če ga kdo prepozna

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vseeno pa zanimivo, kako se je olimpija zadovoljila z remijem, prav veseli so bili na koncu in to igralci in trener. Prvo pa so napovedovali kokiko golov razlike bo v korist lublane.

So se očitno zavedli, da niso več najboljše moštvo v ligi, tako da bo končnica zanimiva.

Kaj pa je oblak povedal po tekmi?

to je blo meni tudi zanimivo, meli so sodnika pa igralca več ... pa tako veselje
grin1.gif

No, tekme nisem cele gledal, ampak po statistiki, bi rekel, da so garali za izenačenje in zasluženo točko zato veselje? Kruno je sicer rekel, da si bli puno bolji, ampak meni se to ni zdelo po tem, kar sem gledal? Je pa mb definitivno pokazal premalo, kar sem videl. Delitev torej kar upravičena?

Nazadnje urejeno:

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Snecer je suzica2 :D

PS: Jaz ne razumem ne Ljubljančanov, ki skozi udrihajo čez nas. Mora nekaj biti narobe s temi ljudmi. Neko ljubosumje se odvija v teh glavah. Na koncu smo še mi krivi če jih žene varajo :D

Glede tekme, ...Od drugega gola naprej je bila Olimpija pač boljša oz. veliko bolj nevarna za nasprotna vrata. Prej ne.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Jest bi prej rekel, da ste na drugi strani ljubosumni na Lj in ste obremenjeni z Lj, tako, kot z Janšo in Murglami, prebolte že pa bo
wink-1.gif