Citat:
Uporabnik Cash pravi:
No, sedaj mu pa še ene zvočnike za 200€ najdite poznavalci
Citat:
Uporabnik kemarkone77 pravi:
Hvala za veliko predlogov. Zvočnikov od 200 do 250 eur je kar malo morje, kar težka izbira.
Torej, če vzamem tisti Onkyo receiver in ene zvočnike za okoli 250 eur, mi manjka še kaj? Zvočniki se dajo najbrž priklopiti na TV, tako da imam na TV-ju glasbo iz zvočnikov, a ne? Kaj pa Cd-sprejemnik?
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Enake zvočnike imam tudi jaz, v povezavi z Onkyo receiverjem in imam težavo z wooferjem in sicer mi nenormalno brni. Normalno mi dela samo z originalnim kratkim kablom, če pa ga priklopim na daljšega, mi tako močno brni, da je bolje, če woofer ni prižgan. Kabel je namenski za wooferje, dolg pa je cca 8m. Ve kdo, v čem bi bila težava, je zanič zvočnik, ali je pokvarjen reciever?
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ali se ti reciver kaj greje?
Na mojem Onkyo receiverju imam kar Onkyo zvočnike Vse skupaj je v okviru budžeta, ki ga ima odpiralec teme. Jaz sem s tem zelo zadovoljenCitat:
Uporabnik marc pravi:
Citat:
Pomembna mi je predvsem glasba, večinoma bi poslušal glasbo preko USB, nekaj preko Cd-jev, pa še radio.
Tile zvočniki se mi zdijo vrhunski: http://playroom.si/Wharfedale_Diamond_10_1
Sam so malce dragi, mislim da je to cena samo za en kos
Citat:
Hvala za veliko predlogov. Zvočnikov od 200 do 250 eur je kar malo morje, kar težka izbira.
Torej, če vzamem tisti Onkyo receiver in ene zvočnike za okoli 250 eur, mi manjka še kaj? Zvočniki se dajo najbrž priklopiti na TV, tako da imam na TV-ju glasbo iz zvočnikov, a ne? Kaj pa Cd-sprejemnik?