Niti ne, ker je takrat tudi v zahodni Evropi dela prost dan. Bo kar držalo, da bi največ prihranili pri 2. maju, sledi pa 2. januar.
Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Aja. Lahko ti dam pa se konkretni primer:
Jaz delam za tujo stranko. Nasa firma jim poslje racun za stevilo ur, ki jih naredim v mesecu. Stranka ne placa mojega dopusta niti praznikov niti bolniske. Placajo dneve, ko res delam in to zelo dobro (ne meni ampak firmi).
Za danasnji dan bi tako ta denar ostal v tujini, ce bi jaz doma zdravil macka. Ker sem v sluzbi, bo priteklo v firmo toliko in toliko denarja. Od tega denarja bo imela profit firma in drzava ter nenazadnje tudi nekaj malega jaz neposredno pa tudi posredno.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Manager? Kdo je manager? Kaj je dober manager? Je dober manager naprimer Marko Jaklič? Po ne vem kakšni liniji je prišel na čelo Mercatorja, seda jej predsednik uprave Vzajemne, v kratkem pa bo prevzel vodenje srbske farmacevtske družbe!!! Zame zelo, zelooo sposoben!!! Vsaj za lastni žep? Zakaj? Ima posestvo Nad Polhovim Gradcem, hišo na Vrhovcih pri Ljubljani, je lastnik polovice Radia Index v Beogradu (vreden nekaj sto tisoč evrov), lastnik več vil na hrvaški obali in na otoku Korčula. Še nekaj vil ima v lasti njegovo hrvaško podjetje.... Kok je tip star? Je to pošteno zaslužil? Če je, zakaj svoje nepremičnine v Sloveniji brani pred tožbami Vzajemne z vpisom 1,2 milijona?
Sramota, da se to še vedno dopušča!!!
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
*** Ignoriran uporabnik ***
Si že pozabil?
Ste pomislili, da država privarčuje, če so posranci na dopustu? Odpadejo malica, prevoz ipd....In kaj delajo tisti, ki so prisotni? Ali so sploh prisotni v DZ? Kako dolgo so tam, da jim ni treba pisat dopusta?
Posranec ne prispeva k bdp, da pride v Lj na uro pogledat, na kofe in nazaj....dejansko večina nikoli v celem mandatu ne bo nič prispevala k BDP.
Kot, da bi kuram v štali zamenjali hrano, potem pa spremljali posledice te spremembe na kravah.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
......, dopust div 2, ..............