No za take namige se zelo zahvaljujem, to rabim. Sam sem bil do sedaj pristaš HP jev poslovnih prenosnikov višji rang recimo današnji Elitebook, pa moram reči, da, ker tudi občasno naprej prodam, kak notesnik z to serijo ni bilo težav, oziroma, manjše, se je recimo na tipkovnici obrabila v 3 letih kaka tipka, a so vse na garancijo navadno takoj ali pa sem se celo tako domenil, da sem slikal PN in ko so novo dobili sem samo zamenjal in jo sam zmontiral, ker je enostavno, no t tipkovnicami so bile tudi standardno težave, da je v prvih serijah nekega tipa notesnika imela tipkovnica samo eno stikalo pod presledkom in po 2 letih so se nabvadno začele težave, ker pritisk na rob tipke ni prijel ...... no tudi to so zamenjali brez pripomb, ker pa so te hujše serije prilično drage, za kakimi HP ProBooki pa niti ne pogledam, ker slovijio po okvarah, po neumnem sistemu hlajenja in pregrevanja ................ zato sem sklenil, da malo še Dell pregledam, kaj in kako. Če ima še kdo kak pameten nasvet dobrodošel !