Prodas gugl androida in kupis ajfona? Al pa nokio s30 na knofe?Kaj pa tisti ki nočemo gugl peja podpirat?
Nisi ravno prispeval k rešitvi, ker recimo druga največja banka v SLO, če ni celo prva z vsemi priveski OTP - NKB, SKB je naredila enako. Meni sicer to plačevanje sploh ni življensko in komot še naprej shajam brez njega, se mi pa zdi neumno da tako nastavljamo riti pred guglom.Prodas gugl androida in kupis ajfona? Al pa nokio s30 na knofe?
Analogija z oem proizvajalci androidov: razvijajo svoj dialer, calendar ali messaging app. Vse to stane, scasoma vsi (izjema najvecji) prestavijo na guglov "original" app. Ki mogoce nima vseh featurjev, bo pa pridobil nove relativno hitro, ker se razvija s svetlobno hitrostjo v primerjavi z oem appi. In tudi security ter kompatibilnost z novimi verzijami os nista vec problematicna oz. na grbi oem.
Mogoce se spomnis kalvarije DH denarnika pri prehodu na android 12(?). Zadeva pol leta ni delovala, app se enostavno ni zagnal. Takrat sem naredil forced downgrade na staro verzijo denarnika, ki je zacuda deloval. Dokler niso na backerndu implementirali kontrole, ki ni dovolila povezave, ce uporabnik ni imel najnovejse verzije denarnika. Ki pa seveda ni deloval
Itak tega ne razvijajo sami, zunanji dev shop je ocitno jebivetrski, in ker gre ravno za (malo) banko, je imo odlocitev za google pay edina smiselna.
A je posodobljen na zadnjo verzijo??. Pri meni se je bilo potrebno po namestitvi nove verzije še enkrat prijaviti v rekona račun, sadaj pa dela normalno.Ne štarta mi denarnik...
Ja. Sem ga odstranil in namsestil novega. Čez rekono gre potem pa napiše da je prišlo do napake in naj poizkusim ponovno.A je posodobljen na zadnjo verzijo??. Pri meni se je bilo potrebno po namestitvi nove verzije še enkrat prijaviti v rekona račun, sadaj pa dela normalno.
Kako si uredil, da si lahko plačal na pumpi s Flikom? Meni se je zadnjič zgodilo, da mi je Curve poslal novo kartico in avtomatsko preklical še veljavno staro. Seveda nova ni prispela celih 20 dni. In tako sem ravno, ko so jo preklicali bil na petrolu, želim plačati, zavrnjeno. Preklopim na Flik, zavrnjeno (DBS)... Na koncu je šlo tako daleč, da so mi od doma pripeljali drugo kartico, da sem lahko plačal. Polizdelki.Flik dela kot prej brez posebnosti, je pa treba za kartice gpay nastavit in potem tudi to dela. Sem šel na bankomat in normalno dvignil denar z telefonom, prav tako plačal na pumpi bp.
Ko sem prvič nameščal app mi je isto napisalo, potem sem kliknil v redu pa je delalo normalnoJa. Sem ga odstranil in namsestil novega. Čez rekono gre potem pa napiše da je prišlo do napake in naj poizkusim ponovno.
Nisem plačal s flikom ampak debet mc.Kako si uredil, da si lahko plačal na pumpi s Flikom? Meni se je zadnjič zgodilo, da mi je Curve poslal novo kartico in avtomatsko preklical še veljavno staro. Seveda nova ni prispela celih 20 dni. In tako sem ravno, ko so jo preklicali bil na petrolu, želim plačati, zavrnjeno. Preklopim na Flik, zavrnjeno (DBS)... Na koncu je šlo tako daleč, da so mi od doma pripeljali drugo kartico, da sem lahko plačal. Polizdelki.
Nekaj našel. Jebe ga ad-guard. Će ga izklopin zalaufa denarnik. S tem pa ves ostali krafl. Prej je delovalo normalno..Ja. Sem ga odstranil in namsestil novega. Čez rekono gre potem pa napiše da je prišlo do napake in naj poizkusim ponovno.